Računalništvo, telefonija
25.05.2013 16:13

Deli z drugimi:

Share

Prestižni Intel Ultrabook od SONY

Sony podjetje zabavne elektronike je vedno bolj prisotno tudi na računalniškem tržišču, kjer išče svoje stranke predvsem v mobilnem segmentu prenosnih računalnikov VAIO in tablic ANDROID.
Sony VAIO T15
Sony VAIO T15

Na naše Slovensko tržišče so torej prispeli novi poslovni modeli Sony VAIO Ultrabook prenosnikov serije T, ki poleg številnih osveženih tehničnih lastnosti omogočajo tako prenosljivost kot tudi zmogljivost hkrati.

Da je poleg hitrosti, kakovostne izdelave in inovativnih tehničnih rešitev pomembna tudi modna osveščenost, se vidi na kvalitetni izdelavi ohišja, ki prepriča s kakovostno srebrno kovino, ki spominja na brušen aluminij. Res dober odčutek v roki! Zaslon LED se pohvali z uporabno ločljivostjo 1366*768 pik na diagonali 33,8 cm oziroma 1920×1080 pri modelih z diagonalo 39,7 cm. Pri osnovnem modelu za 749 EUR je vgrajen osnovni LED zaslon, pri malo bolje opremljenem modelu za 1079 EUR, pa je vgrajen touch zaslon nove generacije in Windows 8.

Sony Vaio T uporabnikom omogoča, da izbirajo med najnovejšo generacijo procesorjev Intel i3, i5 ali i7 ter do največ 16 GB DDR III pomnilnika. Z vgrajeno podporo za Wireless LAN, integrirano programsko opremo Sony, 9-celično baterijo, ki lahko zdrži do 7 ur dela, spletno kamero ter operacijskim sistemom Windows 8, bo nova serija T prenosnikov bržkone odlična izbira za zahtevnega uporabnika, ki si je zase izbral prenosnik Sony, narejen po INTEL ULTRABOOK standardih.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku