Telefoni
Telefonija
23.04.2022 16:41

Deli z drugimi:

Share

Preprosto urejanje videa in hranjenje v oblaku kar na telefonu

Huawei kot prednost novih pametnih telefonov Huawei P50 Pro in P50 Pocket poudarja zmogljivo aplikacijo za urejanje video posnetkov Petal Clip, in elegantno rešitev hranjenja datotek v oblačni shrambi Huawei Mobile Cloud.

Pametna telefona Huawei P50 Pro in P50 Pocket s svojimi inovativnimi funkcijami ne sklepata kompromisov. Navdušita tako s svojo odlično kamero, kot tudi z zmogljivostjo, baterijo in dizajnom. Posnetke narejene s telefonoma odlikujejo čudovite podrobnosti, visoka kakovost in globoka barvitost. Poleg tega je na voljo še nočni način z naprednimi algoritmi zmanjševanja digitalnega šuma za izstopajoče nočne fotografije in video posnetke.

Nedvomno boste cenili tudi funkcijo neprekinjenega snemanja s sprednjo in zadnjo kamero, ki omogoča nemoteno preklapljanje pogleda iz ene na drugo in nazaj v neprekinjenem posnetku. Zahvaljujoč funkciji dvojnega pogleda (Dual View) lahko celo snemate video sočasno iz obeh perspektiv, da ujamete reakcijo na dogajanje pred seboj.

Da bi telefona kar se da polno izkoristili, sta na njem že nameščeni dve ključni aplikaciji. Ti sta urejevalnik video posnetkov Petal Clip in oblačna shramba Huawei Mobile Cloud, ki je odlična za varno hranjene in izmenjavo datotek med napravami.

Orodje za profesionalno urejanje

Intuitivna aplikacija za urejanje video posnetkov Petal Clip s pomočjo načel umetne inteligence omogoča preprosto in brezplačno montiranje video posnetkov na ravni profesionalne kakovosti. Postopek urejanja je hiter in zabaven ter jamči, da boste pritegnili pozornost uporabnikov družbenih medijev.

Ustvarjalna aplikacija Petal Clip nudi številne predloge za ustvarjanje kakovostnih videoposnetkov. Ko izberete primerno, zaženete urejanje z dotikom tipke »start« in določite video posnetek ali fotografije, ki jih želite urediti. Aplikacija prav tako nudi široko paleto funkcij urejanja video posnetkov, vključno s posebnimi učinki, nalepkami, zvočnimi učinki, pisavami in drugimi elementi, ki jih boste ravno tako z veseljem vključili v svoja dela. Poleg tega so na voljo posebni učinki kinematografske kakovosti, filtri in tudi bogat nabor glasbe v storitvi Huawei Music. Predvsem pa vas bodo navdušile zmogljivosti umetne inteligence, ki je sposobna veliko zahtevnih nalog izvesti samodejno.

Varni prostor za datoteke

Aplikacija Huawei Mobile Cloud postaja nujna dobrina sodobnega uporabnika, saj nudi varno hranjenje datotek v oblačni shrambi. Dostop do nje je mogoča preko Huaweievega računa (Huawei ID), na voljo pa je več naročniških paketov, ki so oblikovani tako, da zadostijo različnim potrebam po velikosti prostora za hranjenje. Če uporabite funkcijo »sinhronizacijo galerijo« potem boste popolnoma mirni, saj bo aplikacija datoteke šifrirala in prenesla v oblak. Poleg varnosti to pomeni tudi skrb za zasebnost.

Oblačna shramba Huawei Mobile Cloud nudi tudi uporabne funkcije za organizacijo datotek, ki poenostavijo spremljanje in upravljanje z njimi, ter optimizirajo hranjenje in optimalni izkoristek prostora, ki je uporabniku na voljo. Ravno tako je uporabna funkcija »poišči napravo«, preko katere svoje po potrebi na daljavo zaklenemo ali sprožimo postopek brisanja podatkov.

Uporabnikom sta aplikaciji Huawei Mobile Cloud in Petal Clip dostopni takoj, skupaj z naborom drugih fantastičnih aplikacij, ki so nanj že nameščene. Še več uporabnih orodij pa je na voljo prek trgovina AppGallery in univerzalnega iskalnika Petal.

Pametna telefona Huawei P50 Pro in Huawei P50 Pocket se sicer pridružujeta bogatemu naboru Huaweievih naprav, ki so na voljo v Sloveniji. Tu so telefoni srednjega razreda Huawei nova 9 SE, Huawei nova 9 in Huawei nova 8i, ki jim sledijo še pametne ure serije Watch GT 3, monitorja MateView in MateView GT, nadvse čudovite in inovativne slušalke FreeBuds Lipstick in pametna ura za tekače Huawei Watch GT Runner.

Za več informacij obiščite: https://consumer.huawei.com/si/campaign/p50-series/


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več
Zlati partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Srebrni partner

TEAL d.o.o., Outletko.si

Kidričeva ulica 5, 3270 Laško, Tel: 03 734 00 70
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Od samega začetka se ukvarjajo s prodajo računalniških komponent. Leta 1999 so odprli poslovno enoto (trgovino) v Celju, pričeli pa so tudi ... Več