Triki in nasveti
29.09.2013 10:49
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Preobrazimo iPhone 5 v zlati iPhone 5S za manj kot 23 evrov

Spletna prodajalna MobileFun je v prodajo ponudila posebne nalepke, s katerimi lahko na sila enostaven način „stari“ mobilnik iPhone 5 „preobrazimo“ v zlati iPhone 5S. Nalepke je moč naročiti tudi v Slovenijo, zanje pa bo potrebno odšteti zgolj 23 evrov.
Za preobrazbo mobilnika iPhone 5 v zlati iPhone 5S potrebujemo le nekaj potrpljenja in posebne nalepke podjetja MobileFun.
Za preobrazbo mobilnika iPhone 5 v zlati iPhone 5S potrebujemo le nekaj potrpljenja in posebne nalepke podjetja MobileFun.

Podjetje Apple je pred kratkim ponudilo v prodajo pametni mobilni telefon iPhone 5S, zaloge modela z zlato obarvanim ohišjem pa so pošle že v nekaj minutah tako v fizičnih trgovinah kot na spletu (http://goo.gl/0rCzRA). Če razpolagate s „starim“ mobilnikom iPhone 5 imamo dobro novico za vas, saj ga lahko na sila enostaven način preobrazite v novejši iPhone 5S. Za to potrebujete le nekaj potrpljenja in posebne nalepke, ki jih je vključno s poštnimi stroški pošiljanja v Slovenijo za borih 23 evrov moč kupiti na spletni strani podjetja MobileFun, in sicer s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/FVnQqV.

Pred nanosom posebnih nalepk je potrebno pametni mobilni telefon iPhone 5 seveda temeljito očistiti, in sicer s priloženo krpico. Nanos nalepk, ki naj bi bile, vsaj po zagotovilih prodajalca, izjemno kakovostne in trpežne, je hiter in enostaven. Da je temu dejansko tako tudi v praksi, se lahko prepričate na lastne oči. Zanesenjaki spletne prodajalne MobileFun so namreč postopek namestitve nalepk na pametni mobilni telefon Apple iPhone 5 predstavili v videoposnetku, ki je dosegljiv s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/mgCVKp.


Prijavi napako v članku