Trdi diski
12.10.2009 16:11

Deli z drugimi:

Share

Prenovljeni večpredstavnostni predvajalnik WD TV

Novi večpredstavnostni predvajalnik Western Digital TV-2 je kos tudi najzahtevnejšim nalogam!
Novi večpredstavnostni predvajalnik Western Digital TV-2 je kos tudi najzahtevnejšim nalogam!

Podjetje Western Digital je onkraj luže pričelo s trženjem prenovljenega večpredstavnostnega predvajalnika WD TV-2, ki omogoča predvajanje visokoločljivih video vsebin neposredno iz pomnilniškega ključka USB ali zunanjega trdega diska. Novinec bo zagotovo navdušil tudi najbolj zahtevne uporabnike, saj v primerjavi s predhodnikom ponuja bogato paleto novosti.

Med njimi najdemo širok nabor podprtosti najbolj razširjenim formatom za avdio, video in slike (vključno s formati AAC, MP3 in JPEG. H.264/AVCHD), strojni dekodirnik za prostorski zvok Dolby Digital in DTS, visokoločljivi izhod HDMI ter mrežno kartico za neposreden dostop do spletnih video posnetkov na portalih YouTube in Flickr. Celoto dopolnjuje še priročen daljinski upravljavec.

Maloprodajna cena prenovljenega večpredstavnostnega predvajalnika WD TV-2 se onkraj luže giba okoli 120 ameriških dolarjev. Novinec naj bi na evropska tla prispel najkasneje do konca oktobra. Zanj bo v prosti prodaji zagotovo potrebno odšteti okoli 130 evrov.

Vas zanima več iz te teme?
WD diski SSD diski zunanji trdi disk

Prijavi napako v članku