Računalništvo, telefonija
31.08.2015 16:49

Deli z drugimi:

Share

Prenovljeni Telekomov center v Cityparku obiskala tudi Berto in Zala iz priljubljene serije Ena žlahtna štorija

Telekom Slovenije je v petek, 28. avgusta, v ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark odprl prenovljene prostore svojega največjega prodajnega centra. Ob tej priložnosti sta Telekomov center, ki v ljubljanskem Cityparku deluje že 13 let, obiskala tudi priljubljena igralca serije Ena žlahtna štorija, Berto (Janez Starina) in Zala (Ajda Smrekar). Z novo sezono serije bo namreč Telekom Slovenije naročnikom SiOL TV ekskluzivno ponudil programsko opcijo »Ena Žlahtna štorija«, poleg arhiva pa bodo imeli naročniki opcije tudi možnost, da si bodo lahko v novi sezoni novi del serije ogledali 24 ur pred rednim predvajanjem na Planet TV.
Z Bertom (Janez Starina) in Zalo (Ajda Smrekar) se je pogovarjala Maja Tratnik.
Z Bertom (Janez Starina) in Zalo (Ajda Smrekar) se je pogovarjala Maja Tratnik.

Telekomov center v Cityparku uporabnikom ponuja strokovno podporo in svetovanje ter celovit nabor paketov in storitev za dom, pisarno in prosti čas. »V Telekomu Slovenije se trudimo, da se uporabniki pri nas dobro počutijo, ob tem pa jim pomagamo in svetujemo pri izbiri paketov, storitev, vsebin, izdelkov in ostalih pripomočkov, ki kar najbolj zadovoljujejo njihove želje in potrebe. V Telekomovem centru v Cityparku je uporabnikom na voljo skoraj 30 svetovalcev, ki vedno radi priskočijo na pomoč. Zato bomo veseli obiska v naših prenovljenih prostorih,« pravi Vesna Petrović Žargi, vodja Telekomovega centra Citypark.

Uporabniki Telekoma Slovenije si bodo lahko prvi del nove sezone serije Ena žlahtna štorija, ki bo na sporedu danes, 31. avgusta, na SiOL TV in prek storitve TViN ogledali brezplačno, od 1. septembra dalje pa bo serija na voljo v okviru programske opcije Ena žlahtna štorija (na programskem mestu 10). Programska opcija vključuje ekskluzivni arhiv prve in druge sezone serije, poleg tega pa tudi možnost predpremiernega ogleda vsakega dela serije nove sezone, in sicer 24 ur pred rednim predvajanjem na Planet TV. Cena programske opcije za Telekomove naročnike SiOL TV in TViN je 5,95 evra, za ostale uporabnike storitve TViN pa 9,95 evra (plačljivo z Moneto).

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije najdete na www.telekom.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku