Programska in razvojna orodja
02.04.2013 08:45

Deli z drugimi:

Share

Prenovljeni Skype za Windows 8 vas bo pustil brez besed

Prenovljeni Skype (različica 1.6) za operacijski sistem Windows 8 se ponaša z izboljšano hitrostjo in stabilnostjo delovanja ter dodano funkcijo za neposredno blokiranje kontaktov. Novost je že na voljo za prenos v Trgovini Windows.
Novi Skype za Windows 8 je bil deležen številnih izboljšav!
Novi Skype za Windows 8 je bil deležen številnih izboljšav!

Microsoftovi programerji so se pri posodobitvi programske opreme Skype za operacijske sisteme Windows 8 tokrat še posebej izkazali, saj so izboljšali njegovo hitrost in stabilnost delovanja ter dodali funkcijo za neposredno blokiranje kontaktov. Prenovljeni Skype (različica 1.6) prinaša možnost opravljanja kakovostnejših videoklicev (predvsem na račun boljšega videa) in je vsaj po zagotovilih programerjev precej zanesljivejši od predhodnika.

Možnost neposrednega blokiranja kontaktov bo zagotovo prišla v poštev tistim, ki se pogosto srečujejo z nadležnimi uporabniki storitve Skype. Za blokiranje kontakta sedaj zadošča, da izberemo njegovo ime, kliknemo nanj da odpremo pogovorno okno in z desnim miškinim gumbom prikličemo možnost za blokiranje, ki se nam pojavi na dnu zaslona. Če je kontakt še posebej nadležen, ga lahko za nameček še prijavimo Microsoftovim upravljavcem storitve Skype.

Prenovljena različica programske opreme Skype je dosegljiva v Trgovini Windows (http://goo.gl/ksbsE). Za namestitev novosti zadošča, da pritisnemo na gumb »Install«. Če pa imamo že nameščeno prejšnjo različico programa Skype, bo seveda zadoščala posodobitev.

Vas zanima več iz te teme?
Skype program

Prijavi napako v članku