Digitalizacija
22.03.2013 08:22

Deli z drugimi:

Share

Prenovljeni Pinterest za vse!

Eno izmed vodilnih družbenih omrežij na svetu Pinterest je najavilo, da je nova oblika odslej na voljo vsem uporabnikom. Ta je z njo postal veliko bolj uporaben in vsestranski, saj je bogatejši za vrsto novih funkcij in nadvse zanimivih grafičnih dodatkov.
Družbeno omrežje Pinterest vas bo s prenovljeno obliko in novimi funkcijami zlahka prepričal!
Družbeno omrežje Pinterest vas bo s prenovljeno obliko in novimi funkcijami zlahka prepričal!

Pinterest je v zelo kratkem času postalo eno izmed vodilnih družbenih omrežij na svetu, saj to uporabnikom nudi deljenje vsebin na sila enostaven in zabaven način. Sedaj ima mlado omrežje še večje možnosti za uspeh, saj so programerji njegovo novo obliko, ki je bila od začetka leta na voljo zgolj omejenemu številu uporabnikov, ponudili v uporabo vsem. Čeprav so oblikovne spremembe komajda opazne, je ta sedaj precej bolj uporaben in vsestranski.

Prenovljena oblika družbenega omrežja Pinterest omogoča bolj intuitivno navigacijo in lažje iskanje želenih kategorij, medtem ko so fotografije opremljene z veliko več informacijami kot doslej. Pri novosti so objave veliko bolj povezane in hitrost delovanja je opazno večja. Slike si po novem lahko ogledamo v okviru istega spletnega okna, za navigacijo »nazaj« pa imamo sedaj na voljo namenski gumb.

Prenovljeno družbeno omrežje Pinterest je že na voljo za uporabnike mobilnih naprav Android na portalu Google Play, in sicer na spletnem naslovu http://goo.gl/giWwU oziroma preko QR kode. Uporabniki Applovih mobilnih naprav bodo posodobitev na portalu iTunes (http://goo.gl/BTnQd) prejeli kmalu. Ta bo po vsej verjetnosti na voljo za prenos še pred koncem marca.


Prijavi napako v članku