Prenosni računalniki
22.02.2014 16:38

Deli z drugimi:

Share

Prenovljena Nvidia Tegra Note 7 s KitKatom!

Prenovljena tablica Nvidia Tegra Note 7 je bogatejša za povezavo 4G/LTE in Android 4.4.2 KitKat.
Prenovljena tablica Nvidia Tegra Note 7 je bogatejša za povezavo 4G/LTE in Android 4.4.2 KitKat.

Podjetje Nvidia je presenetilo s predstavitvijo povsem prenovljenega tabličnega računalnika Tegra Note 7. Novost se lahko pobaha tako z možnostjo povezave v hitro mobilno omrežje 4G/LTE kot prednameščenim operacijskim sistemom Android 4.4.2 KitKat. Prenovljena tablica Nvidia Tegra Note 7 bo naprodaj že v drugem četrtletju letošnjega leta, zanjo pa bo onkraj luže potrebno odšteti preračunanih 218 evrov.

Tablični računalnik Nvidia Tegra Note 7 je zlahka kos tudi najzahtevnejšim opravilom, saj je opremljen s 7-palčim (17,8-centimetrskim) zaslonom IPS ločljivosti 1.280 x 800 slikovnih točk, gigabajtom pomnilnika in mobilno platformo Tegra 4, ki za preračunavanje podatkov uporablja štiri procesorske sredice Cortex-A15 CPU, najzahtevnejšim grafičnim vsebinam pa je kos kar 72-grafičnih jeder Nvidia GeForce. Novost se lahko pobaha še z digitalnim fotoaparatom ločljivosti pet milijonov točk, spletno kamero VGA, režo za pomnilniške kartice microSD, video izhod micro-HDMI in vgrajeno pero za lažjo navigacijo. Za shranjevanje podatkov pa je na voljo 16 gigabajtov prostora.

Igričarji bodo znali ceni ti igričarsko platformo Nvidia Gamepad Mapper, za povezavo z igričarskimi periferijami pa je na voljo brezžična povezava Bluetooth. Za dobrih deset ur delovanja pri predvajanju videoposnetkov pa skrbi zmogljiva baterija.


Prijavi napako v članku