Igre
15.06.2010 14:07
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prenovljena igralna konzola Xbox 360

Prenovljena Microsoftova igralna konzola Xbox 360 navdušuje v vseh pogledih!
Prenovljena Microsoftova igralna konzola Xbox 360 navdušuje v vseh pogledih!

Pri podjetju Microsoft so tokrat prišli na svoj račun ljubitelji igranja računalniških iger na igralnih konzolah. Računalniški gigant je namreč predstavil prenovljeno igralno konzolo Xbox 360, ki je oblikovno precej bolj dovršena od zdajšnjega modela. Novost, za katero je potrebno onkraj luže odšteti 299 ameriških dolarjev oziroma 245 evrov, je povrh vsega pri delovanju tudi občutno tišja od predhodnika, saj za hlajenje namesto dveh majhnih ventilatorjev uporablja eno večjo pahljačo.

Prenovljena igralna konzola Xbox 360 v elegantnem ohišju skriva še novi sistemski nabor, izdelan s pomočjo 45-nanometrske tehnologije, brezžično povezavo Wi-Fi s podporo novemu standardu 802.11n, pet hitrih priključkov USB in trdi disk z 250 gigabajti prostora, ki ga po potrebi lahko tudi odstranimo.

Nova Microsoftova igralna konzola Xbox 360 razpolaga tudi z namenskim priključkom za priklop naprednega krmilnega sistema Kinect. Z njim bo postalo igranje računalniških iger pravi užitek, saj novost zaznava človekove gibe in glas ter omogoča igranje iger zgolj s kretnjami oziroma glasovnimi ukazi. Dodatek za novo igralno konzolo Xbox 360 bo po vsej verjetnosti naprodaj šele 26. oktobra, zanj pa naj bi bilo potrebno odšteti slabih 150 ameriških dolarjev oziroma 125 evrov.


Prijavi napako v članku