Računalništvo, telefonija
07.02.2012 11:17

Deli z drugimi:

Share

ASUS ZENBOOK za Valentinovo v novih barvah

ASUS ZENBOOK za Valentinovo v novih barvah
ASUS ZENBOOK za Valentinovo v novih barvah

Podjetje ASUS je nekatere modele priljubljenih tankih prenosnih računalnikov ZENBOOK odelo v nove barve. Barvni paleti sta se tako pridružili barvi roza (Hot Pink) ter rožnata (Rose Gold), ki ciljata predvsem na predstavnice nežnejšega spola. Kovinsko ohišje prenosnikov se pri tem ni spremenilo, prav tako pa ostajajo enake tudi tehnične specifikacije ultraprenosnih računalnikov.

Tik pred Valentinovim, praznikom zaljubljencev, je ASUS svoje prenosnike ZENBOOK opremil z novimi barvnimi kombinacijami, ki ciljajo predvsem na uporabnice. Ultraprenosniki, ki se lahko pohvalijo tudi s prestižno oblikovalsko nagrado 2012 iF Design Award so tudi v novi romantični barvni podobi kot nalašč za predstavnice nežnejšega spola, saj so tanki in lahki (model ZENBOOK UX21 tehta vsega 1,1 kg).

Idealni za darila – zanjo in zanj

V času, ko svetu vlada sodobna tehnologija, so tudi prenosni in tablični računalniki postali odlična darila. Stilska zunanja podoba brušenega aluminija, zmogljiva zasnova ter napredna zvočna rešitev ASUS SonicMaster poskrbijo, da se bodo v prenosnik uporabniki zaljubili že na prvi pogled in ga v srcu ohranili vse dni uporabe.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku