Prenosni računalniki
Računalništvo, telefonija
29.01.2024 14:50
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prenosnik Lenovo X1 Carbon: kakovost ali ugodna cena? Imate lahko oboje

Lenovo X1 Carbon 6th Gen s svojimi specifikacijami in ceno predstavlja odlično izbiro za poslovne uporabnike in tiste, ki od svoje prenosne naprave pričakujejo brezhibnost.
Foto: Lenovo
Foto: Lenovo

Lenovo med prenosnimi računalniki velja za blagovno znamko, ki ji gre zaupati. To seveda velja tudi za prenosnik Lenovo X1 Carbon 6th Gen. Je naprava, ki bo odlično služila tudi nekoliko zahtevnejšemu uporabniku.

Obnovljen prenosnik Lenovo X1 Carbon 6th Gen (A-kvaliteta) je opremljen s procesorjem Intel® Core™ i5-8350U, ki deluje pri frekvenci 1.7 GHz. S štirimi jedri in funkcijo Turbo Boost, ki omogoča povečanje frekvence do 3.6 GHz, zagotavlja hitro odzivnost in učinkovitost. Delovni pomnilnik s kapaciteto 8 GB poskrbi za nemoteno večopravilnost, kar boste opazili pri zahtevnejših aplikacijah in delovnih procesih.

Zaslon za vsa delovna okolja

Diagonala LED zaslona prenosnega računalnika meri 14 palcev (35,6 cm). Ločljivost WQHD (2560 x 1440) omogoča izjemno visoko kakovost prikaza slik in besedila. Zaslon je matiran (AntiGlare), kar zmanjšuje odseve svetlobe in omogoča udobno delo tudi v svetlih okoljih. Na njem boste videli tudi vsebino, ki se pri običajnih zaslonih zaradi odsevov predvsem pri dnevni svetlobi izgubi.

Stanje prenosnika Lenovo X1 Carbon 6th Gen v spletni trgovini PoceniPC.com je označeno kot A- kvaliteta, kar pomeni, da je naprava zelo dobro ohranjena z najboljšim razmerjem med kvaliteto in ceno. Lenovo je znan po svojih trpežnih in zanesljivih prenosnikih, zato je X1 Carbon odlična izbira za tiste, ki iščejo vzdržljivo in kakovostno napravo.

Povežite se s čimer koli, možnosti je dovolj

Prenosnik je opremljen z različnimi priključki, med katerimi izstopajo 2x USB 3.0, 2x Thunderbolt (USB-C), HDMI. Seveda je opremljen tudi z brezžičnima povezavama Wi-Fi in Bluetooth ter spletno kamero. Prisotnost senzorja prstnih odtisov dodaja dodatno raven varnosti. Zaradi kompaktnosti se prenosnik odreže kot odličen vsakodnevni sopotnik ali partner na daljši poti.

Prenosni računalnik Lenovo X1 Carbon 6th Gen nima nameščenega operacijskega sistema, a vam ga strokovnjaki PoceniPC.com lahko ob doplačilu namestijo (Windows 10 Home ali Windows 10 Pro).

Ob nakupu prihranite do 50 %

V primerjavi z novo napravo s podobnimi specifikacijami lahko pri nakupu prenosnika Lenovo X1 Carbon 6th Gen prihranite do 50 %. Tako uživate v zmogljivostih vrhunskega prenosnika, hkrati pa zanj ne odštejete nerazumne cene. Misija PoceniPC.com je zagotoviti najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, hkrati pa nuditi odlično podporo in zaupanje v obnovljene naprave.

Zmožnosti tega prenosnika, združene z ugodno ceno, omogočajo produktivno delo in izjemno uporabniško izkušnjo. Prihranite denar, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INSIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INSIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INSIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več