Življenjski slog
14.09.2023 16:15

Deli z drugimi:

Share

Prenosni visokotlačni čistilec za dobrih 30 €

Visokotlačni čistilci so postali nepogrešljiv del gospodinjskih in industrijskih aplikacij, kjer so potrebni čiščenje in vzdrževanje na visokem nivoju. Zaradi svoje zmožnosti za učinkovito in hitro odstranjevanje umazanije, madežev in drugih nečistoč se ti aparati široko uporabljajo in so postali pravi partnerji v boju proti umazaniji.

Na TEJ POVEZAVI smo našli zelo ugoden čistilec, ki je lahko vaš za 32,54 €. Poštnina je brezplačna, dostava pa iz evropskega skladišča.

Glavne značilnosti

Ta visokotlačni čistilec je narejen iz posebnega vodoodpornega materiala, ki zagotavlja varno izolacijo med vodo in električno napravo, kar zmanjšuje tveganje za električne nesreče. Opremljen je z velikim rezervoarjem za vodo, ki omogoča enostavno sesanje vode, ter z dvema metodama za dovod vode: samočrpanje ali pipo. To naredi napravo še bolj priročno pri dovajanju vode. Namestitev je preprosta z hitrim vstavljanjem vseh vmesnikov.

Čistilec ima 6 različnih vrst nastavitev vodnega toka, ki jih je mogoče prilagoditi glede na potrebo. Dodana je tudi funkcija zaščite temperature, ki samodejno izklopi aparat, če temperatura ali obremenitev postaneta previsoki, s čimer odpravlja varnostna tveganja. Za nadaljnjo prilagodljivost in učinkovitost so v kompletu tudi različni visokokakovostni nastavki, ki omogočajo lažje čiščenje na različnih površinah.

Največja prednost tega visokotlačnega čistilca je njegova vsestranskost. Zelo primeren je za pranje avtomobilov, zalivanje vrtov, kmetijsko namakanje in vsakodnevno čiščenje. Vse te lastnosti skupaj naredijo ta visokotlačni čistilec za eno izmed najbolj funkcionalnih in uporabnih naprav za čiščenje, ki je na voljo na trgu.

Več TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več