Triki in nasveti
20.01.2015 09:11
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Preizkusite najboljši brezplačni emulator za Android

Aplikacije Android se s programsko opremo Andy več kot odlično prilegajo osebnim računalnikom Windows.
Aplikacije Android se s programsko opremo Andy več kot odlično prilegajo osebnim računalnikom Windows.

Mobilne naprave Android so iz dneva v dan bolj priljubljene. K uspehu mobilnega operacijskega sistema seveda pomemben delež prispeva portal Google Play, saj na njem najdemo že več kot 1,43 milijona raznovrstnih aplikacij in računalniških iger (bit.ly/Android-Play-iOS). Pri programski hiši Andy pa so nedavno poskrbeli za to, da lahko mobilno programsko opremo za Android odslej uporabljamo še na običajnih računalniških sistemih. Njihova brezplačna programska oprema je na voljo za prenos na spletnem naslovu http://bit.ly/Andy-Android in jo trenutno lahko uporabljamo le na osebnih računalnikih Windows, kmalu pa naj bi bila na voljo še za osebne računalnike z nameščenim operacijskim sistemom OS X ali Linux.

Programska oprema Andy uporabniku vedno ponuja najnovejši operacijski sistem Android z vsemi najnovejšimi možnostmi, poleg tega je na voljo tudi neomejen prostor za shranjevanje programske opreme in računalniških iger. V navezavi z novostjo lahko uporabljamo tudi vse računalniške periferne enote, kar še dodatno olajšuje upravljanje z mobilnimi aplikacijami in igrami. Poleg tega je omogočena še povezava med osebnim računalnikom ter pametnimi mobilnimi telefoni in tabličnimi računalniki Android.

Najboljši emulator za Android je na voljo za prenos na spletnem naslovu http://bit.ly/Andy-Android. Če boste pri namestitvi ali uporabi novosti naleteli na težave, pa se po pomoč in nasvete seveda lahko kadarkoli zatečete na forum Računalniških novic (bit.ly/ForumRN).


Prijavi napako v članku