06.04.2011 08:33

Deli z drugimi:

Share

Prehod na Office 2010

Nova oblika, uporabnost in estetika so odlike posodobljenih uporabniških programov Office. Izkoristite možnost večje učinkovitosti dela v Wordu, Excelu idr. Hitro in preprosto izdelajte dokumente privlačnega ter profesionalnega videza.
Izobraževalni management 2010
Izobraževalni management 2010

Z gotovostjo in iz izkušenj z ostalimi strankami, vam lahko potrdimo, da se vam bo investicija v izobraževanje za Prehod na MS Office 2010 hitro povrnila, saj boste po izobraževanju bolj suvereni in samostojni pri svojem delu. Vaše delo bo bolj učinkovito, kajti MS Office 2010 nudi kup novih funkcionalnosti, ki delo pohitrijo.

Z znanjem programov in poznavanjem novosti lahko izkoristite mnogo novih učinkov ter grafik. Hitro in preprosto izdelate dokumente privlačnega ter profesionalnega videza.

Svoje zaposlene lahko vključite v redno razpisane termine, lahko pa izobraževanje organiziramo tudi na lokaciji vašega podjetja/organizacije.

Vsem vključenim v izobraževanje je še celo leto po izobraževanju na voljo e-gradivo iz Prehoda na Office 2010.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem B2 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri B2 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

B2 d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem B2 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku