Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
Poslovne rešitve
04.04.2024 13:00

Deli z drugimi:

Share

Predprodaja Dogecoin20 je dosegla vrednost 10 milijonov $ – Zadnja priložnost pred uvedbo na DEX

Dogecoin20 je v enem tednu zbral 10 milijonov dolarjev in hitro postaja najbolj priljubljen memecoin na trgu. Vlagatelji imajo trenutno zadnjo priložnost, da sodelujejo v predprodaji Dogecoin20 pred lansiranjem na DEX, ki bo potekala 20. aprila.

Cena v predprodaji je zdaj določena na 0,00022 dolarja. Ko se bo začela prodajati na borzah, pa jo bosta določila ponudba in povpraševanje. To bi lahko pomenilo, da bodo tisti, ki zamudijo predprodajo, plačali veliko višjo ceno.

Zagon na DEX-u ob mednarodnem dnevu DOGE: Kakšen potencial ima $DOGE20?

Ljubitelji memecoinov so 20. april (20.4.) razglasili za mednarodni dan DOGE, kar je spodbudilo vsakoletni porast zanimanja za memecoine v tem obdobju.

Razlog, da je 20. april dan DOGE, je domnevno najljubši dan Elona Muska. Musk je pomembna osebnost v industriji memecoinov, saj je bil glavna vloga pri uspehu Dogecoina v letu 2021.

Mednarodni dan DOGE  je v preteklosti povzročil veliko navdušenje na trgu kriptovalut, pri čemer je Dogecoin leta 2023 med pripravami na ta dan poskočil za več kot 50 %.

Do naslednjega dneva DOGE je manj kot mesec dni, zato se vse bolj pričakuje, da se bo zgodil še en vzpon memecoinov. Dogecoin20 bo prav ta dan zaživel na borzah DEX, kar bo za nove vlagatelje pravočasna priložnost, da vstopijo na trg, ko je navdušenje največje.

Čeprav je treba njegov potencial še preveriti, sta uspeh predprodaje Dogecoin20 brez primerjave in bližina Dogecoina obetavna napoved.

Naslednja paradigma inovacij memecoinov z uporabnostjo in dobrodelnostjo

Dogecoin20 je prepričljiva mešanica finančnih inovacij in memetičnega navdušenja, ki presega norme memecoinov.

Projekt se nadaljuje tam, kjer se je Dogecoin končal, in zajema njegovo živahnost, hkrati pa prinaša oprijemljive prednosti za trajni uspeh.

Ko sta Billy Markus in Jackson Palmer leta 2013 v šali ustvarila Dogecoin, nista vedela, da bo postal svetovna senzacija in osrednji del revolucije proti tradicionalnim financam. Vendar se je zgodilo prav to.

Astronomski vzpon Dogecoina je bil res impresiven, vendar je njegova nepremišljena ustanovitev pustila luknje v ščitih, kritična vprašanja pa so ostala nerešena. Prav tu je Dogecoin20 najboljši.

Z vodilnim mehanizmom Stake-to-Earn lahko uporabniki Dogecoin20 svoje naložbe povežejo in tako uresničijo koncept ” make your money work for you”, ki so ga promovirali guruji osebnih financ.

Vlagatelji žetonov Dogecoin20 lahko dosežejo 106-odstotni letni donos (APY), ki pa se bo z večjim številom vloženih žetonov zmanjšal.

Do zdaj je bilo v predprodajo vloženih neverjetnih 26.325.835.259 $DOGE20, kar odraža globoko zakoreninjen tržni interes po zaslužku z več žetoni.

Dogecoin20 se ponaša z omejeno ponudbo 140 milijard žetonov, kar je še dodatna inovacija. To sledi načelu ” zdravega denarja “, ki ga je Satoshi Nakamoto uvedel pri ustvarjanju Bitcoina, kar pomaga preprečevati inflacijo in zagotavlja, da bo premoženje sčasoma ohranilo svojo vrednost.

Vendar pa se Dogecoin20 tudi po svojih pomembnih finančnih dosežkih še vedno močno razlikuje od običajnih “suit” projektov.

Dogecoin20 bo ohranil živahno osnovo, zaradi katere je Dogecoin postal ikona, in bo poosebljal filozofijo kovanca “Vsak dan delaj samo dobro”. V njem so opisani načrti za “usmerjanje njegovega vpliva v podporo dobrodelnim pobudam, skupnostnim projektom in plemenitim ciljem”.

S tem pristopom je doseženo harmonično ravnovesje, ki zagotavlja sočasen obstoj hitrega in dolgotrajnega delovanja. Zaradi bližajoče se uvedbe na borzo so analitiki zelo naklonjeni prihodnosti Dogecoin20.

Strokovnjaki pozivajo k nakupu Dogecoin20

Ugledni komentator in YouTuber Matthew Perry je pred kratkim svojim 218 tisoč naročnikom sporočil: “Dogecoin20 je za vedno popravil DOGE.”

Jacob Bury ga je medtem označil za “100-kratni dragulj memecoinov” in ga uvrstil na prvo mesto svojega seznama petih najboljših memecoinov za nakup v tem trenutku.

Glede na to vsesplošno zanimanje se zdi, da je Dogecoin20 pripravljen na eksplozivno uvedbo na DEX.

Ker pa se dogodek hitro približuje, se čas za nakup po fiksni predprodajni ceni izteka.

Zato ne zamudite. Spremljajte projekt na X ali se pridružite programu Telegram in bodite obveščeni o najnovejših dogodkih.

Obiščite predprodajo Dogecoin20


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.
Vas zanima več iz te teme?
Bitcoin kriptovalute kripto denarnice


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več