Računalništvo, telefonija
30.09.2016 13:07

Deli z drugimi:

Share

Predlagaj app in osvoji 35.000 €

Huawei je vodilno globalno podjetje, ki ponuja inovativne IKT rešitve, stalno pa se povezuje tudi z mladimi inovatorji. Že tretjo leto European Young Innovators Forum tako v sodelovanju s Huawei objavlja tekmovanje InnoApps Challenge, s katerim vabijo mlade študente in profesionalce iz Evrope, stare med 18 in 36 let, da ustvarijo aplikacijo, namenjeno pametnim mestom (SmartCities).
Predlagaj app in osvoji 35.000 €
Predlagaj app in osvoji 35.000 €

​InnoApps je posebni natečaj, ki poleg nagradnega sklada in hackhatlona ponuja dolgoročno mentorstvo in podporo s komercializacijo ideje za zmagovalno ekipo. S tem zagotavlja konkretno poslovno pot zmagovalni aplikaciji za vstop kreativnosti posameznih ekip na trg.

35.000 evrov nagradnega sklada
Prijavitelji na ta veliki izziv, ki bo najboljše kandidate popeljal v Bruselj, morajo izpolniti vprašalnik ali posneti 2 minutni video z odgovori na naslednja vprašanja:

  • Ali imate relevantno idejo za SmartCities?
  • Kako je ideja povezana s SmartCities (ali s SafeCities in/ali Internet of Things)?
  • Kakšen učinek predvidevate z vašo idejo?
  • Povejte več o sebi in svojem profesionalnem ozadju.

Sodelovati je možno večkrat, vendar le do 25. oktobra 2016 do 23.30! Izbrani kandidati bodo povabljeni na hackhaton v Bruselj z vsemi pokritimi stroški. Več informacij o tekmovanju tukaj.


Huawei je vodilno globalno podjetje, ki ponuja inovativne IKT rešitve, ki se uporabljajo v več kot 170 državah in regijah in služijo več kot tretjini svetovne populacije. Po številu prodanih telefonov se v svetovnem merilu uvršča na tretje mesto.


Huawei samo v Evropi trenutno zaposluje več kot 10.000 ljudi, od katerih jih kar 1570 deluje na področju raziskav in razvoja. 18 centrov za raziskave in razvoj deluje v osmih evropskih državah (Beligja, Finska, Francija, Nemčija, Irska, Italija, Švedska in Velika Birtanija). Skupaj z različnimi evropskimi poslovnimi partnerji pa imajo še številne druge inovacijske centra.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več