Računalništvo, telefonija
13.02.2015 18:42

Deli z drugimi:

Share

Pozor vsi uporabniki Apple izdelkov

Ker je vsaka pametna naprava dokaj velika naložba, jo vsi želimo kar se da izkoristiti. Zato vam tokrat predstavljamo napravo, ki je nepogrešljiva za vse študente, podjetnike, grafične oblikovalce, profesorje in novinarje. Livescribe 3 Smartpen je pametno pisalo, ki besede iz zvezka prenese v digitalni svet. Vse zapiske iz sestanka in predavanja imamo lahko na tablici ali telefonu, kar nam prinese mobilnost, urejenost, organiziranost in produktivnost.
Skoraj brez časovnega zamika, takoj na pametni napravi.
Skoraj brez časovnega zamika, takoj na pametni napravi.

Smartpen Livescribe 3

Nova pametna naprava, ki nam vse zapisano v zvezek prenese na tablico ali telefon. Kot z navadnim pisalom le pišemo na list, preko Bluetooth povezave pa se vse prenese na vašo pametno napravo. Besede vam prevede v digitalni tekst, iz zapisanega lahko kreirate opomnike, si shranite kontakte v telefon, dodajate besedilo in slike.

Najbolj pogosto si ljudje pišemo v zvezek, saj je to praktično in relativno hitrejše od pisanja na računalnik. Pametno pisalo povezuje vaše zapiske z digitalnim svetom. Vse zapiske ali skice boste imeli vedno pri roki. Z le enim klikom jih lahko pošiljate sodelavcem ali sošolcem in si tako delite svoje ideje.

Se vam zdi, da v razredu ali na sestanku ne morete vsega zapisati sproti?

Smartpen 3 je vedno povezan z aplikacijo Likevscribe+, ki je brezplačno dostopna na AppStore. Ta ob delanju zapiskov posname še zvok in ga sinhronizira s pisavo. To pomeni, da lahko kasneje le kliknete na zapiske na tablici ali telefonu in poslušate zvok iz časa, ko ste zapisano zapisali.
Študenti tako ne potrebujejo drugih gradiv za učenje, saj imajo celotne podrobne razlage vedno na voljo. Prav tako podjetniki, ki ne morejo pozabiti niti ene podrobnosti iz sestanka. Delite lahko zvočne opomnike, celotne zvezke ali odseke z drugimi, kar je korak naprej v pametni tehnologiji.

Več informacij najdete na www.livescribe.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Jacob d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Jacob d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Jacob d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku