Računalništvo, telefonija
25.10.2018 08:28
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poznate programsko opremo NAKIVO?

Poznate programsko opremo NAKIVO?
Poznate programsko opremo NAKIVO?

Pri VM (virtualnih) sistemih se velikokrat srečamo z omejitvami, ki jih ima priložena programska oprema. Ravno zato smo se odločili, da vam ponudimo NAKIVO. Gre se za napredno programsko opremo, združljivo z vsemi bolj znamimi VM sistemi kot so QNAP, ASUSTOR, Synology, WD, Netgear, …

NAKIVO omogoča razširitev funkcij, ki jih osnovni programi, priloženi pri VM sistemih, ne omogočajo OOTB. Nekaj ključnih lastnosti paketa “PRO Essentials“, ki je na voljo že za 169€ in je primeren za sisteme z 2 do 6 procesorji:

  • Kompatibilno z Windows, Linux
  • Kompatibilno z ASUSTOR, NEtgear, Qnap, Synology, WD
  • Omogoča VMware backup, Hyper-V backup, Backup kopije, Backup v oblačne sisteme
  • Takojšnjo povrnitev datotek, VM slik, objektov za MS Exchange, SQL, AD ter kompatibilnost skozi vse platforme
  • Povrnitev po katastrofi (replikacija VMware, Hyper-V, avtomatični VM failover)
  • Zmanjšane velikosti backupov
  • Zanesljivost (podpora podatkovnim bazam in aplikacijam, verifikacija kopij, zmanjšanje logov, enkripcija, samostojno backupiranje)

Za ogled vseh lastnosti in primerjanje paketov obiščite uradno stran.

Takoj obnovite vse kar potrebujete

Takoj lahko obnovite VM, datoteke, predmete iz Microsoft Exchange, objekte Microsoft SQL Server in Microsoft Active Directory neposredno iz stisnjenih varnostnih kopij. Posamezne datoteke in predmete je mogoče obnoviti v originalni VM, poslati po elektronski pošti ali prenesti preko brskalnika. Poleg tega lahko s funkcijo Cross-Platform Recovery obnovite podatke iz varnostnih kopij VMware in Hyper-V na platformah za virtualizacijo.

Prenos preizkusne različice

Omogočamo vam prenos preizkusne različice, da boste lahko stestirali delovanje in se nato še lažje odločili za nakup licence. Deluje 15 dni.

Prenos

30 minutni demo

V kolikor želite, se lahko prijavite na 30 min prezentacijo, na kateri vam bodo predstavljene vse ključne funkcije programske opreme.

Prijava

Postanite NAKIVO bronasti partner

V kolikor se boste registrirali kot NAKIVO Bronze partner, boste prejeli še dodatni 15% popust pri nakupih NAKIVO programske opreme. Vse kar morate storiti je to, da izpolnete sledeči OBRAZEC na njihovi spletni strani.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku