Telefoni
19.09.2011 18:04
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poznane specifikacije za Samsung Galaxy S III

Sodeč informacijah bo nov Galaxy S III opremljen s štirijedrnim procesorjem delavnega takta 2 GHz.
Sodeč informacijah bo nov Galaxy S III opremljen s štirijedrnim procesorjem delavnega takta 2 GHz.

Medtem ko se Samsungov Galaxy II še vedno dobro prodaja, korejski oblikovalci že ustvarjajo na novi, še močnejši različici modela. Galaxy S III bi naj svoj prvenec doživel na Svetovnem kongresu Media 2012 v Barceloni. Sodeč po pisanju spletne strani androidandme je na njihovem forumu anonimen član objavil veliko zanimivih informacij o tem novem pametnem telefonu.

Sodeč po teh informacijah, bo nov Galaxy S III opremljen s štirijedrnim procesorjem, delavnega takta 2 GHz, SuperAMOLED zaslonom velikosti 4,65 palca in ločljivosti 1280 x 1024 slikovnih točk. Kar se tiče pomnilnika, bo telefon opremljen z 1,5 GB delovnega spomina in 32 GB notranjega pomnilnika za shranjevanje različnih vsebin. Baterija bo izjemno močna in sicer kar 2250 mAh, kar bi moralo zadostovati za cel dan uporabe ob polni intenziteti.

Kar se tiče hardverskih novitet, bo tukaj tudi nov material, ki se bo uporabljal za proizvodnjo samega telefona. Šlo bo za steklo in kovino. Senzor kamere bo premogel 10 milijonov slikovnih točk in bo sposoben zajemati video v ločljivosti 1080p z 60 slikami na sekundo. Poganjal ga bo operacijski sistem Anroid – Ice Cream Sandwich s tehnologijo TouchWiz 5.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku