Računalništvo, telefonija
13.05.2011 09:54
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Povej naprej…

Viralne nagradne igre preverjeno delujejo!
Viralne nagradne igre preverjeno delujejo!

Viralna nagradna igra je odličen način za širjenje prejemnikov oglasnih sporočil. Je eden izmed najbolj učinkovitih in stroškovno ugodnih načinov zbiranja e-naslovov novih potencialnih strank, s katerimi lahko zgradimo dolgoročen odnos s pomočjo e-poštnega marketinga.

Kaj je viralna nagradna igra?
Ime je dobila iz angleške besede »viral«, ki v prevodu pomeni »virusen«. To je nagradna igra, v kateri sodelujoči zaradi večje možnosti osvojitve nagrad k sodelovanju povabijo tudi svoje prijatelje in znance. Zaradi učinka »od ust do ust« pravimo takšni nagradni igri – viralna.

Kako deluje?

Na pristajalni / landing strani objavite nagradno igro z nagradnim vprašanjem, obrazcem, preko katerega zbirate osebne podatke sodelujočih, in izpostavitvijo nagradnega sklada. Od sodelujočih boste poleg ostalih osebnih podatkov pridobili tudi e-naslov, ki predstavlja možnost dolgoročne komunikacije s pomočjo e-poštnega marketinga. Preko vaših oglaševalskih kanalov pričnete vabiti k sodelovanju.

Vsakdo, ki v nagradni igri sodeluje, ima možnost povabiti k sodelovanju še vse, ki jih pozna, preko obrazca, v katerega vpiše e-naslove svojih prijateljev ali preko družabnih omrežij (Facebook, twitter, …). Več prijateljev, ki se vabilu odzove, večjo možnosti ima, da osvoji katero izmed nagrad.

Z vsako viralno igro boste pridobili veliko število e-naslovov in si tako zgradili svojo bazo potencialnih strank, ki jo lahko uporabite tudi za namene neposrednega trženja in tako bistveno povečate svojo prodajo!

Za ogled primera viralne nagradne igre kliknite tukaj. Viralne nagradne igre preverjeno delujejo!

Želite tudi vi izpeljati viralno nagradno igro? Kliknite tukaj! Brezplačno vam bomo pripravili načrt izvedbe viralne nagradne igre! – Oglasno sporočilo.


Prijavi napako v članku