Računalništvo, telefonija
22.08.2019 12:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Potrebujete osnovno ali premium spletno gostovanje?

Potrebujete spletno gostovanje? Gre za najem prostora na spletnem strežniku z zagotovljenim 24-urnim delovanjem in nemotenim dostopom do svetovnega spleta. Izbira vrste spletnega gostovanja pa je odvisna od vaših potreb.
Izkoristite promo kodo za dodaten popust.
Izkoristite promo kodo za dodaten popust.

Vstopni paket

Za manjše in srednje velike spletne strani je pri podjetju SI-SHELL najbolj primeren vstopni paket, pri katerem lahko izbirate med gostovanji XS, S, M, L in XL. Pakete si oglejte TUKAJ. Razlikujejo se glede na število domen (od 1 do neomejeno), glede na GB prostora (od 4 GB do 64 GB), vsi pa vkjučujejo neomejen prenos podatkov in neomejeno baz.

Vsi omenjeni pa vključujejo tudi:

 • Neomejeno parkiranih domen
 • Neomejeno e-poštnih računov
 • Neomejeno FTP računov
 • Spletna e-pošta
 • SMTP, IMAP, POP3 dostop
 • Anti-SPAM in Antivirus zaščita
 • DNS urejevalnik
 • CloudLinux
 • CageFS
 • ModSecurity
 • Izbira PHP 4.4 – 7.2
 • MySQL / MariaDB
 • Oddaljeni MySQL dostop
 • phpMyAdmin
 • Brezplačni Let’s Encrypt SSL
 • Možnost SSH / SFTP dostopa
 • CRON opravila
 • .htaccess podpora
 • Spletno urejanje datotek

Vaše spletno gostovanje vam pri SI-SHELL aktivirajo takoj po naročilu, zato ga lahko začnete takoj tudi uporabljati. Vašo spletno stran tudi brezplačno preselijo na njihove strežnike in poskrbijo, da prehoda praktično ne opazite. Poskrbijo tudi za morebitne težave, saj vaše rezervne kopije hranijo 15 dni, obnovo pa lahko sprožite kar sami iz nadzorne plošče. Imajo zanesljivo ekipo strokovnjakov, ki vas ne bo pustila na cedilu ob potrebi po podpori ali vprašanjih, hkrati pa so uradni partner podjetij VMware in Microsoft.

Premium SSD gostovanje

Pri Premium SSD gostovanju gre za hitra gostovanja na SSD diskih z visokimi omejitvami sistemskih zmogljivosti za najzahtevnejše. Paketi se prav tako razprostirajo od XS do XL. Katerega boste izbrali pa je odvisno od vaših potreb. Vključujejo vse, kar ima spletno gostovanje ter dodatne premium ugodnosti. Vse si lahko ogledate TUKAJ.

Premium gostovanje nudi premium podporo v času med 8. uro in 22. uro. Kot premium uporabnik pa ste deležni tudi premium odziva. Vsem premium uporabnikom omogočajo tudi podporo preko oddaljenega namizja v primeru potrebe po nastavitvah e-pošte ali drugih opravilih v povezavi z nastavitvami spletnega gostovanja.

V paketih premium so na voljo bistveno višje kapacitete sistemskih sredstev, zato bo vaša spletna stran delovala hitreje. Pri vseh premium spletnih gostovanjih boste ob zakupu za leto dni prejeli brezplačni Comodo SSL. Poleg tega so ti paketi posebej zavarovani z naprednim požarnim zidom. Prav tako je zagotovljeno varnostno arhiviranje (15 dni). Spletno gostovanje vam aktivirajo takoj po naročilu ter nudijo brezplačno selitev gostovanja.

Kaj moram še vedeti pri gostovanju spletnih strani:


HP enterprise SSD pospešeno gostovanje

Vsi strežniki vsebujejo vsaj SSD pospešene trde diske, namenjene enterprise uporabnikom, kjer se podatki začasno zapisujejo na flash spominske čipe. S tem se hitrost delovanja zelo približa SSD trdim diskom, ki jih uporabljajo na strežnikih za premium in VPS gostovanja.

cPanel nadzorna plošča

Svoje gostovanje upravljate z najpopularnejšo nadzorno ploščo cPanel, ki omogoča dostop do datotek, podatkovnih baz, e-poštnih naslovov, rezervnih kopij in drugih pomembnih funkcij.

Brezplačni SSL certifikati

Vsa spletna gostovanja omogočajo hitro aktivacijo brezplačnega Let’s Encrypt SSL certifikata, ki si ga lahko nastavite sami brez dodatnih stroškov z le nekaj kliki. Povezava med strežnikom in vašimi obiskovalci bo varna.

SSH dostop in GIT orodje

Niso pozabili na razvijalce. Vsi paketi imajo možnost SSH dostopa in uporabo GIT orodja, ki vam bodo olajšali programiranje in razvoj spletnih strani in aplikacij.

Varen, zanesljiv in prilagodljiv operacijski sistem

Vsi strežniki spletnih gostovanj bazirajo na priznanem operacijskem sistemu CloudLinux, ki poleg svoje varnosti pomeni tudi visoko prilagodljivost in lažje upravljanje. Brez kompromisov ponujajo le najboljše.

Hitra namestitev več kot 440 skript

Za namestitev vseh popularnih aplikacij kot so WordPress, Joomla, Magento, Prestashop in drugih več kot 440 sistemov uporabljajo orodje Softaculous, ki z nekaj kliki enostavno pripravi delujočo različico na vaši domeni.

Windows gostovanje

Windows gostovanje z nadzorno ploščo Plesk omogoča enostavno uporabo ASP.net in MS SQL na SSD pospešenih strežnikih. Ponudbo različnih paketov si oglejte TUKAJ.

Vsi paketi pa vključujejo:

 • Neomejeno parkiranih domen
 • Neomejeno e-poštnih računov
 • Neomejeno FTP računov
 • Neomejen prenos podatkov
 • Spletna e-pošta
 • SMTP, IMAP, POP3 dostop
 • Anti-SPAM in Antivirus zaščita
 • DNS urejevalnik
 • MS SQL 2012 / 2014 / 2016
 • MySQL
 • myLittleAdmin
 • Brezplačni Let’s Encrypt SSL
 • Izbira PHP 5.3 – 7.1
 • Spletno urejanje datotek
 • Raw log urejevalnik
 • Urejevalnik ponavljajočih opravil

Tudi Windows gostovanje vam aktivirajo takoj po naročilu, spletno stran vrezplačno preselijo na svoje strežnike, vaše rezervne kopije pa hranijo 15 dni, obnovo lahko sprožite sami kar iz nadzorne plošče.

Kaj moram še vedeti pri Windows gostovanju:


HP enterprise ssd pospešeno gostovanje

Vsi strežniki vsebujejo vsaj SSD pospešene trde diske namenjene enterprise uporabnikom, kjer se podatki začasno zapisujejo na flash spominske čipe. S tem se hitrost delovanja zelo približa SSD trdim diskom, ki jih uporabljamo na strežnikih za premium in VPS gostovanja.

za ASP.NET razvijalce

Operacijski sistem Windows Server vam nudi podporo za ASP, ASP.NET 2.0, ASP.NET 3.5, ASP.NET 4.0, ASP.NET 4.5 ter uporabo Microsoft SQL podatkovne baze. Omogoča tudi gostovanje PHP aplikacij in uporabo MySQL baze, vendar vam za ta namen priporočamo gostovanje na Linux strežniku.

Plesk nadzorna plošča

Plesk je najpopularnejša nadzorna plošča za okolja, ki delujejo na osnovi Windows Server operacijskega sistema. Omogoča enostavno upravljanje vašega spletnega gostovanja, e-poštnih naslovov ter drugih nastavitev.

Brezplačni SSL certifikati

Vsa spletna gostovanja omogočajo hitro aktivacijo brezplačnega Let’s Encrypt SSL certifikata, ki si ga lahko nastavite sami brez dodatnih stroškov z le nekaj kliki. Povezava med strežnikom in vašimi obiskovalci bo pri nas varna.

WordPress orodje

Plesk nadzorna plošča vključuje priročno orodje za uporabnike WordPress CMS sistemov, s katerim lahko z enim klikom namestite WordPress, naložite teme in vtičnike, upravljate posodobitve, rezervne kopije, klone instanc, itd…

Posebna ponudba

Cene SI-SHELL so fiksne in se ne spreminjajo. Tako se cena njihovih storitev po prvem letu ne bo dvignila, kakor ste morda navajeni pri katerih drugih ponudnikih. Lahko pa dobite ob naročnini za daljša obdobja dodatne popuste (od 4 % za 3 mesece do 30 % za 3 leta).


Ob tem lahko do konca septembra izkoristite akcijo, ki vsem tem popustom za daljša obdobja doda še 15 % – s promo kodo PROMO15SEP.


Mnenja njihovih uporabnikov lahko preberete na povezavi: https://www.si-shell.net/mnenja-uporabnikov ali obiščete njihov Facebook profil.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SI-SHELL
Za več informacij so vam na voljo pri SI-SHELL
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SI-SHELL? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Zlati partner

PANASONIC SLOVENIJA

, , Tel: 080 080 799
Panasonic je ena največjih svetovnih blagovnih znamk na področju potrošniške elektronike. Že več kot stoletje uporabnike razvaja z najnovejšimi televizijskimi sprejemniki, fotoaparati, ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več