Računalništvo, telefonija
24.11.2014 11:42

Deli z drugimi:

Share

Posodobitev slovenskega prevoda za iOS 8

Posodobitev slovenskega prevoda za iOS 8
Posodobitev slovenskega prevoda za iOS 8

Apple iPhone je na trgu prisoten vse od leta 2007 – s prvo generacijo te naprave, ki je bila na začetku v prodaji zgolj in samo pri ekskluzivnem ameriškem operaterju. Zaradi hitrega in velikega uspeha se je prodaja z naslednjimi, novimi generacijami iPhona razširila tudi po svetu. Pri enem od naših operaterjev smo prvo uradno prodajo iPhona dočakali z njegovo 4. generacijo, t. i. iPhone 4.

In tukaj se je hitro pojavil problem: slovenski kupci niso imeli možnosti uporabe domačega, slovenskega jezika na napravah iOS – VSE do danes, ko se iPhone 5s in iPhone 5c prodajata slovenski publiki “kot vroče žemljice” že pri drugem, našem največjem slovenskem operaterju.

Zgodba z Apple iPadi ni kaj dosti drugačna, saj je Applov sistem za vse njegove t. i. iNaprave unikaten – iOS.

Ekipa Slovenski prevod za iOS je že poskrbela za slovensko publiko s popolnim prevodom iOS 7.0, a je treba slediti trendu – v kratkem se obeta popolnoma nov prevod za novi, že osmi po vrsti iOS 8.0! Sledite novicam na portalu Računalniških novic, saj bo izzid kmalu. Fantje pripravljajo še večje presenečenje, ki bo dobrodošlo za vse Mac uporabnike. Več si lahko tudi preberete na www.slovenskiprevod.com.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Slovenskiprevod.com
Za več informacij so vam na voljo pri Slovenskiprevod.com
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Slovenskiprevod.com? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku