Računalništvo, telefonija
14.11.2018 20:40
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Posodobitev za Windows 10 ponovno na voljo za prenos

Posodobitev October 2018 Update za Windows 10 naj bi bila na voljo že 2. oktobra.
Posodobitev October 2018 Update za Windows 10 naj bi bila na voljo že 2. oktobra.

Uporabnikom operacijskega sistema Windows 10 je že več tednov povsem jasno, da so se pri podjetju Microsoft s posodobitvijo October 2018 Update pošteno ušteli, saj je ta številne spravila »ob pamet«. Zaradi napake v programski kodi so mnogi uporabniki namreč ostali brez svojih dragocenih podatkov ali brez veljavne licence za legalno uporabo operacijskega sistema. To so bili tudi razlogi, zakaj so se pri podjetju Microsoft večkrat odločili, da novo posodobitev za operacijski sistem Windows 10 preprosto umaknejo s spleta. Čeprav so Microsoftovimi programerji pošteno zavihali rokave in poskušali izboljšati posodobitev October 2018 Update za Windows 10 jim to ni šlo kaj prida od rok, saj so se napake vrstile kot za stavo. Sedaj pa je to vendarle drugače.

Kot pa vse kaže naj bi programerjem podjetja Microsoft vendarle uspelo odpraviti vse večje napake v posodobitvi October 2018 Update, kar pomeni, da bo je ta ponovno na voljo za prenos vsem uporabnikom operacijskega sistema Windows 10 širom sveta. Kot je že poznano bo ta uporabnikom prinesla številne nove možnosti in izboljšave. Med njimi pa bo nedvomno izstopal sistem umetne inteligence, ki bo »pametneje« izbral čas za ponastavitev sistema. Poleg tega bodo programerji podjetja Microsoft izboljšali način povezovanja s pametnimi mobilnimi telefoni, način upravljanja z aplikacijami, Beležnica bo po več letih prvič deležna večjih posodobitev ter zajemanje zaslonskih posnetkov bo postalo hitrejše, enostavnejše in predvsem bolj pregledno. To v praksi pomeni, da bo Windows 10 postal še boljši, kot je danes, in s tem seveda precej bolj uporaben.

Posodobitev October 2018 Update je uporabnikom licenčne kopije operacijskega sistema Windows 10 seveda še vedno na voljo brezplačno. O razpoložljivosti nadgradnje nas bo obvestil operacijski sistem sam, lahko pa jo sprožimo tudi ročno, in sicer v nastavitvah sistema.


Prijavi napako v članku