Računalništvo, telefonija
21.10.2016 07:15

Deli z drugimi:

Share

Poskusni Android 7.1 Nougat že na voljo za prenos!

Poskusni Android 7.1 Nougat je že na voljo za prenos za uporabnike Googlovih mobilnih naprav.
Poskusni Android 7.1 Nougat je že na voljo za prenos za uporabnike Googlovih mobilnih naprav.

Tokrat imamo zelo dobre novice za vse, ki ste nestrpno čakali na razpoložljivost poskusne različice najnovejšega Googlovega mobilnega operacijskega sistema Android 7.1 Nougat. Novost je seveda na voljo za prenos le za uporabnike starejših Googlovih mobilnih naprav, in sicer pametnih mobilnih telefonov Nexus 5X in Nexus 6P ter tabličnega računalnika Pixel C. Uporabniki preostalih naprav pa bodo morali na poskusno različico mobilnega operacijskega sistema Android 7.1 Nougat počakati do novembra.

Ker gre tu za poskusno različico mobilnega operacijskega sistema Android 7.1 Nougat, sistem morda ne bo stabilen tako, kot to lahko pričakujemo od končne različice. Po drugi strani pa bomo lahko preizkušali novosti, ki bodo sicer na voljo šele čez nekaj tednov ali mesecev. Med novejšimi funkcijami, ki jih novi Android prinaša, pa najdemo še možnost fotografiranja v temnejših pogojih, možnost vzpostavitve klica s centrom za obveščanje zgolj z drsenjem prsta po bralniku prstnih odtisov, podporo za navidezno resnično Goolge Daydream VR in druge bolj ali manj uporabne manjše izboljšave.

Poskusni mobilni operacijski sistem Android 7.1 Nougat lahko na pametna mobilna telefona Nexus 5X in Nexus 6P ter tablični računalnik Pixel C prenesemo preko uporabniškega računa za preizkuševalce. Če tega nimamo, lahko novost namestimo ročno, pri čemer je slika sistema na voljo za prenos na spletni povezavi bit.ly/Android-71-Google.


Prijavi napako v članku