Računalništvo, telefonija
Pametne ure
10.06.2024 14:35

Deli z drugimi:

Share

Poskrbite za zdravje in eleganten videz

Ne otepajte se »pomočnice«, kot je pametna ura Huawei Watch GT 4 v zelenih tonih, z bogatim naborom digitalnih številčnic in izredno sposobnostjo motiviranja za doseganje zastavljenih zdravstvenih ciljev.

Zelena različica priljubljene pametne ure, ki sta jo navdihnili pomlad in francoska eleganca, na novo opredeljuje sodobno estetiko nosljivih naprav. Eleganten, svetlo zelen pašček iz lahkega in prožnega flouroelastomera z nežno teksturo v obliki odtisov na mladih spomladanskih listih nadgrajuje siceršnjo eleganco kovinskega ohišja visokega sijaja, ki se brezšivno zliva s prav za to različico ženske pametne ure oblikovanimi digitalnimi številčnicami. Tako jo boste zlahka vključili v svoj modni slog, pa naj gre za subtilno poslovno opravo ali čudovito obleko za večerno druženje.

Tisoči načini poosebljanja

Če ne veste, kako se obleči, se lahko odločite za minimalistični slog in pustite, da namesto vas »spregovori« pametna ura Huawei Watch GT 4 z raznolikimi prilagodljivimi digitalnimi številčnicami Elegantly Styled, Blooming in Camille. Edinstveno digitalno številčnico, ki simulira delovanje raketnega motorja, ima tudi pametna ura Huawei Watch 4 Pro Space Edition.

Elegantno oblikovane številčnice se ponašajo z nežnimi, simetričnimi valovitimi teksturami v različnih barvnih odtenkih. Navdih zanje so našli v podobi spomladanskega cvetja, zato so videti kot valovanje, ki se na površini nežno zabriše. Številčnica Blooming Dial združuje tehnologijo in odlično oblikovanje z dinamičnim povezovanjem podatkov o zdravju z digitalnimi cvetovi. Izbirate lahko med tremi vrstami cvetja: elegantno kamelijo, sladko marjetico in umirjeno vodno lilijo.

Preprosto doseganje zastavljenih zdravstvenih ciljev

Zaradi družinskih in službenih obveznosti je pogosto težko vsak dan načrtovati zdrave obroke in pravšnjo mero telesne vadbe, čeprav vemo, kako pomembno je to za učinkovito doseganje zdravstvenih ciljev.

Upravljanje kalorij boste lažje nadzorovali z nadgrajeno aplikacijo Ohranite kondicijo (Stay Fit), zaradi katere pametna ura postane osebni trener na vašem zapestju. Vanjo je vgrajena posodobljena zbirka podatkov o vsebnosti kalorij, kar je pogoj za prehransko analizo, ki močno pripomore pri oblikovanju uravnotežene prehrane in vadbe. Odlično in nadvse uporabno aplikacijo boste našli še v pametni uri Huawei Watch Fit 3 s kvadratnim ohišjem.

Po zaslugi čudovite pametne ure Huawei Watch GT 4 boste lažje upravljali zdravje in dosegali zdravstvene cilje, saj so koristne informacije o prehrani, nasveti za vadbo in možnosti spremljanja zdravja priročno nameščeni na zapestju. Brez težav jo boste povezali z vsakim telefonom s sistemom Android ali iOS, še posebej lepo pa bo videti skupaj s pametnim telefonom Huawei Pura 70 Pro, s katerim si delita vizijo združevanja mode in tehnologije »Fashion Forward«.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Huawei Watch GT 4 Huawei Watch Fit 3

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več