Življenjski slog
26.05.2021 07:10
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poskrbite za popolno preobrazbo v zeleno energetiko na enem mestu

Varujte naravo, medtem ko znižujete svoje stroške. Da, to je mogoče. Z uporabo visoko kakovostnih trajnostnih produktov, primernih tako za gospodinjstva kot tudi podjetja.

Podnebne spremembe in negativne posledice, ki jih le-te povzročajo, so pomembno vprašanje, s katerim se danes soočamo. Eden večjih problemov pa predstavlja ravno naša poraba energije. V podjetju SONCE energija vam ponujajo več zanesljivih rešitev, s pomočjo katerih lahko enostavno delujete trajnostno, ne da bi pri tem kakorkoli trpelo vaše udobje. V njihovi ponudbi namreč najdete celovit nabor energetsko trajnostnih produktov, s katerimi boste tudi vi pripomogli k varovanju okolja, pri tem pa še dodatno prihranili na vsakodnevnih stroških.

  1. Sončne elektrarne na ključ

Sonce je cenovno najbolj učinkovit in enostaven vir pridobivanja elektrike ne le za gospodinjstva, temveč tudi za kmete in podjetnike. S sončno elektrarno pa ne boste le zmanjšali svojega ogljičnega odtisa, temveč boste lahko skoraj v celoti izničili svoj strošek elektrike. Pri SONCE energija imajo bogate izkušnje pri postavljanju elektrarn, tako vam bodo znali ustrezno svetovati in urediti vse potrebno, da tudi vi pridobite lasten vir energije. Kot ekskluzivni partner SunContract platforme pa vam dodatno omogočajo, da preko nje prosto razpolagate z morebitnimi viški proizvedene elektrike.

2. Nakup 100%  zelene, okolju prijazne elektrike

Seveda vsi nimamo možnosti postavitve lastne elektrarne. A tudi v tem primeru obstaja rešitev, da uporabljate elektriko izključno iz obnovljivih virov in to po ceni, ki jo sami izberete. To vam zagotavlja SunContract tržnica električne energije, ki neposredno povezuje proizvajalce in končne porabnike elektrike. Z izločitvijo posrednika in njegovih provizij tako nudi po ugodnih cenah nemoteno dobavo čiste in lokalno proizvedene energije.

3. Toplotne črpalke za okolju prijazno ogrevanje

Toplotna črpalka vas osvobodi odvisnosti od tradicionalnih virov ogrevanja. V kombinaciji s sončno elektrarno pa ne pridobite le brezplačen, temveč tudi čisti vir toplote. V njihovi ponudbi najdete pester izbor toplotnih črpalk priznanih proizvajalcev BOSCH in Mitsubishi.

4. Električne polnilnice za optimalno polnjenje električnih vozil

Teoretično lahko svoj električni avto napolnite na navadni vtičnici, a te niso zasnovane za velike trajne obremenitve. Rešitev za to so domače polnilne postaje, ki imajo vgrajene številne zaščite proti pregretju in morebitnim okvaram. Pri SONCE energija lahko izbirate med polnilnicami različnih zmogljivosti in funkcionalnosti preverjenih proizvajalcev. Dokazano kvalitetne polnilnice iz evropskih komponent kakovosti A so primerne za domačo kot tudi poslovno uporabo.

Želite tudi sami prispevati k prehodu v zeleno prihodnost? Posvetujte se z izkušenimi strokovnjaki SONCE energija in z njihovo pomočjo izberite tiste trajnostne produkte, ki bodo najbolje zadovoljili vaše potrebe in želje. Več na www.sonce.com. (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
Električni avtomobili Sončne elektrarne

Prijavi napako v članku