Računalništvo, telefonija
25.05.2018 07:48

Deli z drugimi:

Share

Pornhub z lastno povezavo VPN!

Pornhub z lastno povezavo VPN!
Pornhub z lastno povezavo VPN!

Eno vodilnih podjetij na svetu, ki se ukvarja z vsebino za odrasle, PornHub, je pred kratkim začelo novo poglavje. To je namreč za svoje uporabnike pripravilo nadvse zanimivo brezplačno povezavo VPN (navidezno zasebno omrežje). Tu gre za storitev VPNhub, ki je v popolni lasti in z njo upravlja podjetje PornHub. Nova storitev bo dejansko prekrila identiteto uporabnikov spletnega portala PornHub, hkrati pa jim bo zagotovila tudi varnejšo povezavo z internetom (na primer v hotelih). Poleg tega vam povezava VPN omogoča dostop do vsebin portala za odrasle tudi v primeru, da je ta geolokacijsko zaklenjen oziroma da je na takšen ali drugačen način onemogočen.

Storitev VPNhub je uporabnikom spletnega portala PornHub že na voljo širom sveta, pri čemer je ta povsem brezplačna in brez omejitev prenosa podatkov. Novost lahko uporabljamo na vsaki naši napravi, če je na njen nameščen mobilni operacijski sistem iOS, Android, Windows ali macOS, pri čemer sta zadnja dva operacijska sistema podprta le za plačljive uporabnike. Glede na to, da spletno stran PornHub dnevno obišče okoli 90 milijonov uporabnikov, verjamemo, da jim bo nova storitev zagotovo prišla v poštev, zagotovo pa tisti, ki drugače do spletnega portala ne morejo dostopati.

Storitev VPNhub je na voljo v vseh državah sveta, razen tistih, ki so na »črnem« seznamu Združenih držav Amerike. Med njimi najdemo Burmo, Kubo, Iran, Severno Korejo, Sudan in Sirijo ter Katar, Saudsko Arabijo, Združene arabske emirate, Egipt in Kitajsko. Slovenije na srečo ni na seznamu prepovedanih držav.


Prijavi napako v članku