Računalništvo, telefonija
26.03.2020 06:39
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pornhub z brezplačno vsebino s polno paro nad koronavirus

Pornhub je premijsko različico brezplačno ponudil vsem uporabnikom širom sveta.
Pornhub je premijsko različico brezplačno ponudil vsem uporabnikom širom sveta.

Pornhub je eden izmed najbolj priljubljenih spletnih portalov na svetu z vsebino za odrasle. Zato ne preseneča, da dnevno beleži na milijone obiskovalcev širom sveta. Nedavno pa se je spletni portal Porhub še posebej izkazal, saj je italijanskim državljanom ponudili popolnoma brezplačen dostop do premium oziroma naprednih storitev, in sicer brez vpisovanja kreditnih kartic. Tu je namreč zadostovalo le, da je uporabnik ustvaril uporabniški račun in potrdil pogoje uporabe.

Ker težav s koronavirusom še vedno ni mimo, so se vodilni spletnega portala Pornhub odločili, da premium oziroma napredne storitve brezplačno ponudijo tudi drugim uporabnikom širom sveta. Ti morajo pred uporabo teh storitev le potrditi, da bodo ostali doma in brezplačno »uživali« v vrhunskih videoposnetkih. Nova iniciativa se imenuje »Stayhomehub«, uporabnikom pa tudi tu ni potrebno vpisovati številk kreditnih kartic ali se registrirati pod posebnimi pogoji.

Pri tem velja še omeniti, da je pornografski portal Pornhub pred kratkim svojim uporabnikom ponudil tudi brezplačno uporabo VPN storitve, imenovane “VPNhub.” Tu gre za storitev, ki prekrije identiteto uporabnikov spletnega portala PornHub, hkrati pa jim bo zagotovila tudi varnejšo povezavo z internetom (na primer v hotelih). Poleg tegapovezava VPN omogoča dostop do vsebin portala za odrasle tudi v primeru, da je ta geolokacijsko zaklenjen oziroma da je na takšen ali drugačen način onemogočen.


Prijavi napako v članku