Računalništvo, telefonija
30.10.2019 18:00

Deli z drugimi:

Share

Popoln izbor poslovnih daril

.. Vodilni ponudnik promocijskih daril, kjer beseda nemogoče ne obstaja ..
Popoln izbor poslovnih daril
Popoln izbor poslovnih daril

Z vprašanjem, kaj podariti, se ne spopadajo le navadni smrtniki, ampak postaja to vedno bolj pomembno vprašanje tudi v poslovnem svetu. Vodilni v podjetjih so se začeli zavedati, da je včasih najboljša reklama za podjetje tisto, kar poslovnemu partnerju podarimo. Promocijsko obdarovanje je postalo umetnost, kjer je le malo prepuščeno naključjem. In prav zato je še toliko bolj pomembno, da se za nakup poslovnih daril odločamo pri nekomu, ki je umetnost ne le ustvarjal, ampak jo tudi nadgradil in izpopolnil in ki lahko vašemu podjetju omogoči zares celovito storitev.

Mariborsko podjetje Agaric se s promocijskimi in poslovnimi darili ukvarja že dve desetletji in v tem času so prepričali mnoga domača in tuja podjetja, da obvladajo umetnost in zakonitosti obdarovanja. Z vami bodo prisotni od ustvarjanja zanimive, drugačne in edinstvene ideje do usklajevanja podrobnosti ter seveda skladiščenja in distribucije.

Promocijska in poslovna darila so aktualna vse leto in za vse priložnosti, pogosto pa predstavljajo prvi stik ali krepitev odnosov s poslovnimi partnerji, navsezadnje za zelo diskretno, a obenem učinkovito obliko oglaševanja. Izbira pravega promocijskega darila je pomembna, saj so ena ključnih metod pospeševanja prodaje, obenem pa se bo vaše sporočilo, logotip,… vtisnil v spomin in obdarovancu priklical prijetno izkušnjo.

Se še vedno sprašujete, zakaj sploh promocijska oz. poslovna darila? Raziskava organizacije PPAI iz leta 2015 (Promotional Products Association International’s; ppai.org) je med drugim ugotovila naslednje vplive promocijskih izdelkov na navade potrošnikov:

  • 8 od 10 potrošnikov hrani od enega do deset promocijskih izdelkov;
  • 6 od 10 potrošnikov promocijske izdelke hrani do dveh let;
  • približno polovica (53%) jih promocijske izdelke uporablja vsaj enkrat tedensko ali pogosteje;
  • glavni razlog za hranjenje promocijskih izdelkov je njihova uporabnost;
  • 88% potrošnikov se spominja podjetja, od katerega so prejeli promocijsko darilo.

V podjetju Agaric so nam zaupali, da med najbolj priljubljene promocijske izdelke še vedno sodijo oblačila, pisala, koledarji, različne skodelice, USB ključki, obeski različnih namembnosti in še bi lahko naštevali. Še posebej zadnja leta pa opažajo porast zanimanja za kulinarične dobrote oziroma košarice slovenskih dobrot, ki so posebnost ponudbe Agarica. Dober glas seže v deveto vas in tako se je tudi odlična ponudba lično pakiranih in dekoriranih kulinaričnih košaric že zelo dobro razširila med podjetji v Sloveniji, ki želijo podariti nekaj pristno slovenskega. Kulinarične dobrote predstavljajo zelo izvirno in predvsem praktično poslovno darilo. Naročnik pa si lahko sestavi košarico čisto po svojem okusu – dobesedno!

Promocijska darila so seveda lahko tudi simbol prestiža, izbranega okusa, inovativnega ali pač tradicionalnega pridiha – ne glede na to pa je pomembno, da imajo osebno noto. Ne pozabite na kreativno začinjeno besedilo, drugačno oblikovanje in izstopajočo embalažo.

Promocijsko oz. poslovno darilo se pravzaprav ne razlikuje tako zelo od tistega osebnega – v prvi vrsti se morate vsega lotiti pravočasno, izbira pa ne sme biti neprijetno opravilo. V podjetju Agaric so vam na voljo ljudje, ki vas bodo usmerjali, vodili in svetovali – najprej skozi kupe katalogov in ocean izbire. Prihranili vam bodo čas in posledično denar. Za nameček pa bodo prispevali zanimive ideje, poskrbeli za nabavo, oblikovanje, tisk, skladiščenje in distribucijo. Oni so tu za to, da vam olajšajo delo in uresničijo še tako nore zamisli! (P.R.)


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Diamantni partner

ISF TEAM d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
ISF Team poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Zlati partner

RMC Pro d.o.o.

Brilejeva 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 36 33, 031 475 850
Podjetje RMC Pro vam bo pomagalo pri postavljanju in uresničevanju strateških ciljev. Kolikokrat ste se kot odgovorni, kot lastnik podjetja, kot direktor, kot vodja projekta spraševali, ... Več