22.06.2010 14:24

Deli z drugimi:

Share

Poletje na Fakulteti za šport

Na Fakulteti za šport bodo tudi letos poskrbeli za aktivne počitnice otrok in njihovih staršev.
Poletje na Fakulteti za šport
Poletje na Fakulteti za šport

Zveza za šport otrok in mladine Slovenije, ki organizira Poletje na fakulteti za šport, želi, da otroci poletne počitnice preživijo čim bolj aktivno in jim na tak način šport približati. Otroci bodo lahko v Ljubljani vsak teden, skozi celotne poletne počitnice, v prostorih Fakultete za šport izvajali različne športne aktivnosti, od nogometa, tenisa, košarke, plavanja, plesa in še mnogo drugih zanimivih dejavnosti. Otroci se bodo lahko delavnic udeležili vsak dan med 7. in 17. uro. Pripravljajo pa tudi aktivnosti za starše. Za prebujanje jim ponujajo tai chi, body balance in nordijsko hojo. Podobnih delavnic se lahko med poletjem udeležijo tudi otroci v Kranju, Domžalah in Ajdovščini.

Na delavnicah pa bomo prisotni tudi mi. Lahko boste izkoristili posebno ponudbo revije Računalniške novice, kjer dobite 12 številk revije brezplačno in pri tem plačate le stroške pošiljanja, ki znašajo 6,80€. Lahko pa le prelistate katero izmed prejšnji številk oziroma jo vzamete seboj in jo preberete doma.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku