Računalništvo, telefonija
28.06.2017 13:14
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poletje je čas, da se naučite nekaj novega

Poletje je čas, da se naučite nekaj novega
Poletje je čas, da se naučite nekaj novega

Večina uporabnikov pametne telefone uporablja za brskanje po družbenih omrežjih in igranje iger. Vendar pa vam nova tehnologija ponuja obilico priložnosti za izobraževanje in morebiti celo napredovanje v poslovnem okolju. Vse kar je za to potrebno je poiskati pravo aplikacijo in se udeležiti kakšnega izmed tisočih izobraževalnih programov, ki so po novem na voljo na pametnih napravah.

Ena izmed takšnih aplikacij je Udemy. Na voljo je več kot 40.000 različnih izobraževalnih programov, ki pokrivajo vse od programiranja do pisanja, trženja in podobno. Vsak program je na voljo za predhodno določeni znesek, ki ga poravnate enkrat in materiale lahko uporabljate časovno neomejeno. S tem se Udemy razlikuje od konkurenčnih ponudnikov kot je na primer Lynda, kjer se izobraževalne vsebine plačujejo na podlagi mesečne naročnine.

Udemy dostop do izobraževalnih vsebin ponuja prek pametnih naprav in tudi brskalnika. Vsak program je ocenjen s strani predhodnih uporabnikov zato ni težko najti tistega, ki je prejel dobre ocene. Izvajalci so večinoma profesonalno zaposleni na področju katerega poučujejo z izjemo določenih tem kjer vas bodo poučevali predstavniki iz izobraževalnih ustanov. Kako intenzivno se boste posameznega izobraževalnega programa lotili je odvisno izključno od vas samih. Pri tem vam bo v pomoč možnost shranjena video posnetkov, ki predstavljajo osnovo za sleherni izobraževalni program, na vašo pametno napravo. Tako lahko do vsebin dostopa tudi takrat, ko nimate dostopa do brezžičnega omrežja. Poleg omenjenih video posnetkov so vam na voljo tudi ustrezna gradiva. Izobraževalni programi na področju oblikovanja tako vsebujejo ustrezne datoteke s pomočjo katerih vaje izvajate na svojem računalniku.

Ne glede na to ali bi si želeli prekvalificirati ali pa vas določena področja zanimajo izključno kot hobi. Zdaj je pravi čas, da se lotite izobraževanja in s tem novih znanj, ki vam bodo marsikje lahko koristila. Cene posameznih programov so različne in lahko presežejo tudi 100 EUR vendar pa ima Udemy veliko prodajnih akcij kjer so vsi programi na voljo za manj kot 20 EUR.


Prijavi napako v članku