Računalništvo, telefonija
09.09.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

Poenostavite kompleksno migracijo za SharePoint in Office 365

Ko je treba migrirati oziroma prenesti SharePoint iz enega okolja v drugega, lahko to hitro prerase v kompleksen in časovno potraten projekt. To drži še posebej v primeru, ko je v prenos vključenih večje število podatkovnih baz, ki se nanašajo na različne verzije programa SharePoint.
Eno najboljših orodij za migracijo okolji SharePoint in Office 365.
Eno najboljših orodij za migracijo okolji SharePoint in Office 365.

Čeprav organizacije pogosto računajo na to, da bo to opravilo enostavno, v praksi temu ni tako. Tovrstni projekti se namreč izkažejo za zelo kompleksne in hkrati zahtevajo veliko virov. Poleg tega je tu potrebno veliko planiranja in natančnih procesov, da se zagotovi pravilno migracijo.

Kaj pa, če bi lahko migrirali zajetno količino vsebine iz vašega privzetega okolja SharePoint na novo različico kar v enem mahu? To je v praksi mogoče, a le z uporabo programskega orodja Metalogix Content Matrix podjetja Quest. Tu namreč gre za eno najboljših orodij za migracijo okolji SharePoint in Office 365. Orodje namreč nudi vse, kar organizacija potrebuje za optimalno nastavitev in prenos, in sicer na način, da povsem ustreza njenim potrebam in projektni zasnovi.

Ključne prednosti uporabe programskega orodja Metalogix Content Matrix so:

Prenos in konsolidacija v enem koraku

Prenos neposredno v storitev SharePoint 2019 ali SharePoint Online brez izpada razpoložljivosti storitve ter z manjšim številom skript in večjo avtomatizacijo.

Pametni prenos

Kompleksni prenosni okolja SharePoint postanejo enostavni, planirani in hitri.

Distribuirani prenos

Razporedi delo prenosa portala SharePoint na večje število strežniških sistemov.

Prenos po meri uporabnika

Uporabniki imajo možnost definicije in nadzora prenosov v novo okolje SharePoint s pomočjo vnaprej pripravljenih prenosnih nastavitev.

Bi preizkusili, kako je z uporabo rešitve Metalogix Content Matrix v praksi?

Če želite brezplačni preizkus rešitve Metalogix Content Matrix se obrnite na podjetje ADM-Adria. Podjetje ADM-Adria je namreč uradni partner podjetja Quest.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Srebrni partner

ZEOS d.o.o.

Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 366 85 41
O družbi ZEOS Družba ZEOS, d.o.o. je izvajalec skupne sheme ravnanja z e-odpadki (OEEO), odpadnimi baterijami (OPBA) in odpadnimi nagrobnimi svečami (ONS). Skupaj s proizvajalci, ... Več
Zlati partner

Endava

, ,
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več