Tiskalniki in skenerji
29.06.2021 14:13
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Podpora na vsakem koraku

Če vaše podjetje potrebuje redno obdelavo in izdelavo dokumentov, je izbira primernega tiskalnika, ki vam bo pomagal pri upravljanju delovnih nalog, velika odločitev. Ko se odločite za primerno multifunkcijsko opremo, vas čakajo nove odločitve.
Podjetje IT Biro, pooblaščen servis za naprave Canon, nudi celovite informacijske rešitve na področju tiskanja in obdelovanja dokumentov.
Podjetje IT Biro, pooblaščen servis za naprave Canon, nudi celovite informacijske rešitve na področju tiskanja in obdelovanja dokumentov.

Najeti ali kupiti multifunkcijsko opremo? Kdo bo vzdrževal novo okolje? Kdo bo svetoval in namestil oz. vklopil vse uporabne aplikacije. Verjetno je glavna prednost najema začetni prihranek nakupa celotne multifunkcijske opreme. Najem omogoča tudi boljše upravljanje celotnega proračuna, še posebej, če ste lastnik start-up podjetja. Omogoča vam tudi finančno svobodo, da svoj kapital porabite za razvoj, na podlagi katerega boste ustvarili prihodke. Malim in srednje velikim podjetjem se je priporočljivo izogibati scenarijem, ko se velika količina sredstev vloži v neproduktivna sredstva.

Potem pa je tu še vprašanje vzdrževanja, ki se ga lahko lotite sami ali s pomočjo pooblaščenih servisov. Če je vaše podjetje odvisno od tiskanja različnih dokumentov ali pogodb, si ne morete privoščiti večjih izpadov dela. Tudi tiskovine vašemu potencialnemu partnerju kot prvi stik povedo, s kakšnim  podjetjem sodeluje. Lastno vzdrževanje je zamudno, neučinkovito, porabljen čas pa bi lahko koristili za bolj produktivne naloge. Izbira podjetja za servisiranje je prav tako zahtevna, izbrano podjetje pa mora ustrezati določenim kriterijem:

  • Tehnične izkušnje
  • Certificirane storitve
  • Zanesljivost podjetja
  • Garancijske storitve

IT BIRO –  Canon servisni partner

Slovensko podjetje IT biro d.o.o., ki je hkrati tudi pooblaščen servis za naprave Canon, vam nudi celovite informacijske rešitve na področju tiskanja, zajemanja, obdelovanja, arhiviranja in preiskovanja dokumentov na področju celotne Slovenije. S kreativnimi rešitvami strankam in partnerjem pomagajo do bolj učinkovitega obdelovanja in obvladovanja dokumentov ter ustvarjajo okolje za uspešno poslovanje.

Ali ustrezajo vsem zgoraj naštetim kriterijem? O kvaliteti njihovih storitev priča dolgoletno partnerstvo s svetovno priznanim proizvajalcem pisarniške IT opreme Canon. Tehnično znanje, izkušnje in certificiranost njihovih storitev so torej zagotovljeni. Servisna ekipa IT BIRO sledi napredku tehnologije tiskalnikov in multifunkcijskih naprav, saj se redno izobražuje o novih funkcijah in platformah. V primeru morebitne okvare biro opreme bodo strokovnjaki IT BIRO pri vas v nekaj urah. Možnost povezljivosti Canonovih naprav na E- vzdrževanje. Manjše napake odpravijo tudi preko telefonskega pogovora, za večje napake, ki jih ni mogoče odpraviti na vaši lokaciji, pa vam za čas popravila priskrbijo nadomestno opremo.

ir-adv-dx-c3700-series_800x1080 (2)

Prihodnost poslovanja je digitalna

Korporativne stranke in končni kupci za opravljanje dejavnosti vse pogosteje uporabljajo digitalne platforme. Tudi tisk postaja del digitalne komunikacije, kar se zavedajo tudi pri Canonu, kjer so za ta namen razvili novo družino večnamenskih tiskalnikov imageRunner Advance DX z novimi funkcijami za še večjo zmogljivost. Pri delovanju sodelujeta najsodobnejša tehnologija in programska oprema, ki omogočata digitalizacijo, avtomatizacijo in optimizacijo delovnih postopkov.

Za največjo učinkovitost serije večnamenskih tiskalnikov Advance DX izberite Canonov originalen potrošni material, ki zagotavlja kakovost in vrednost, pričakovano od najsodobnejše tiskalne rešitve. Canon je h kvaliteti izpisa pripomogel tudi z  izborom kvalitetnega papirja, ki ga pakira v svojo lastno embalažo Canon red label, orange in yellow. Uporaba potrošnega materiala tretjih ponudnikov lahko sčasoma privede do kopij slabe kakovosti in nizke gostote. Tiskalne naprave in potrošni material Canon delujejo v popolni harmoniji in tako zagotavljajo dosledno kakovost tiskanja od prve do zadnje strani. Znižali boste tudi stroške vzdrževanja, saj uporaba originalnih potrošnih materialov podaljša življenjsko dobo že tako vzdržljivih naprav.

Novo družino tiskalnikov lahko povežete v oblačno okolje preko programske opreme uniFLOW Online Express. Prehod na platformo v oblaku za naprave pomeni tudi izboljšano varnost in poenostavljeno upravljanje tiskanja. Za varnost skrbi požarni zid, ki varuje vaše dokumente v računalniškem omrežju, in sicer v kombinaciji s sistemom za preverjanje identitete in programske opreme McAfee, ki skupaj preprečujeta nedovoljene spremembe v programski opremi.

Prodajna in servisna platforma podjetja IT BIRO skupaj s Canon multifunkcijskimi napravami poskrbi za kakovost, zanesljivost in stroškovno učinkovitost vsakega poslovnega okolja.

Več o podjetju IT BIRO in njihovih storitvah na spletni strani it-biro.si.

Vas zanima več iz te teme?
Canon tiskalniki laserski tiskalniki

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več

ADMIRAL DYNAMICS d.o.o.

PTC Diamant, Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 810 91 92

CLIP d.o.o.

Ulica Bojana Belne 3, 2212 Šentilj v Slovenskih goricah, Tel: 02 320 54 03
Clip d.o.o. ponuja popolno programsko opremo za računovodstvo in tehnologijo polnjenja akumulatorjev. Pohvalijo se lahko z uporabniki tako doma kot tudi na območjih nekdanje Jugoslavije. Podjetje ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več