Računalništvo, telefonija
19.10.2011 09:40
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HP predstavlja nov integrirani namizni računalnik TouchSmart 520

Novi HP TouchSmart 520 je modno oblikovan integriran osebni računalnik, ki združuje večpredstavno izkušnjo z možnostmi upravljanja na dotik.
HP TouchSmart 520
HP TouchSmart 520

58,4-centimetrski (23-palčni) integrirani osebni računalnik HP TouchSmart 520 je zasnovan za uporabnike, ki zahtevajo vrhunsko večpredstavnostno izkušnjo ter možnosti za upravljanje z dotikom. Možnosti vključujejo nabor aplikacij, zasnovanih za uporabo na dotik, nagibni zaslon ter dovolj prostora med stojalom in zaslonom, kamor lahko uporabniki pospravijo tipkovnico, ko je ne uporabljajo. Integrirani računalnik zahteva bistveno manj prostora od običajnih osebnih računalnikov, ki jih sestavljata ločena ohišje in monitor. Ob tem pa integrirani modeli zagotavljajo enako zmogljivost in večpredstavnostne možnosti.

Vključena je najnovejša različica HP-jeve programske opreme TouchSmart za preprosto uporabo. Uporabniki lahko v istem namiznem okolju preprosto dostopajo do aplikacij Windows, namiznih ikon ter aplikacij, zasnovanih za uporabo na dotik. Poleg tega si lahko prek aplikacije HP TouchSmart Magic Canvas s pomočjo tehnologije HP LinkUp ogledajo vsebine in programe s svojega prenosnika ter si tako zagotovijo bolj udobno, zabavno in bogato izkušnjo.

Vključena je tudi tehnologija Beats Audio, ki sta jo razvili podjetji HP in Beats by Dr. Dre. Ljubiteljem glasbe ta tehnologija na novem računalniku HP TouchSmart 520 zagotavlja najboljše glasbeno doživetje.


HP TouchSmart 520 je na voljo že za 699 EUR.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku