Računalništvo, telefonija
08.09.2008 08:09

Deli z drugimi:

Share

Podjetje F-Secure predstavilo zaščito za osebne računalnike

Finsko podjetje za računalniško varnost F-Secure (HEX: FSC), ki ga v Sloveniji zastopa podjetje Amis, je predstavilo najhitrejšo zaščito računalnikov pred spletnimi grožnjami. Programski paketi z letnico 2009 uporabljajo internet za hitro zaščito pred novimi, prej neznanimi grožnjami.

Družina programov F-Secure 2009 postavlja nove standarde v zaščiti uporabnikov interneta. Najnovejša tehnologija F-Secure DeepGuard 2.0 takoj prepozna nevarne programe. Za prepoznavanje nevarnih programov samodejno uporablja tudi informacije, ki jih v realnem času F-Secure objavlja na internetu.

Ko se kjerkoli na svetu pojavijo novi potencialno škodljivi programi, računalniki sporočijo njihove informacije v protivirusni laboratorij podjetja F-Secure. Potrjeno nevarni programi so v 60 sekundah onemogočeni globalno, na vseh računalnikih, ki so povezani v internet in uporabljajo varnostne rešitve podjetja F-Secure. Programi F-Secure so že doslej baze osveževali enkrat na uro, sedaj pa so podatki na voljo praktično takoj.

Varna uporaba interneta in mobilnih omrežij je za uporabnike vedno bolj pomembna. Varnost spletnega bančništva ni odvisna samo od bank, temveč tudi od zaščit na računalnikih uporabnikov, ki do teh storitev dostopajo. Občutljive informacije je potrebno zaščititi pred krajo, prav tako je potrebno zaščititi otroke pred nevarnostmi, ki jih čakajo na internetu.

F-Secure Internet Security 2009 postavlja nove standarde kvalitete zaščite pred novimi spletnimi grožnjami. S pomočjo tehnologije DeepGuard 2.0 ponuja najhitrejšo zaščito pred novimi spletnimi grožnjami na svetu. Nova različica je občutno hitrejša od primerljivih konkurenčnih programov, kar je za stranko najpomembneje. Program je nameščen v 90 sekundah, veliko hitrejši so ponovni zagon računalnika in pregled ter dezinfekcija groženj.
Nova programa F-Secure Anti-Virus 2009 in F-Secure Home Server Security 2009 sta enostavna za namestitev in uporabljata zelo malo sistemskih sredstev.

Uporabnikom so ponudili tudi brezplačno spletno storitev F-Secure Health Check, kjer uporabniki lahko preverijo, ali imajo na računalniku nameščene najnovejše verzije različnih programov.


Prijavi napako v članku