Računalništvo, telefonija
06.08.2019 13:41
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Podatkovni centri potrebujejo kakovostno infrastrukturo

Na letošnjem 2. Panduitovem forumu za partnerje iz Vzhodne Evrope so predstavili najnovejšo tehnologijo in rešitve podjetja, produkte in študije primerov. Panduitov forum je potekal med 5. in 7. junijem v hotelu Kempinski Palace v Portorožu.
Na forumu v Portorožu so rešitve podjetja Panduit navdušile več kot 100 udeležencev iz 22 držav.
Na forumu v Portorožu so rešitve podjetja Panduit navdušile več kot 100 udeležencev iz 22 držav.

Podatkovni centri se nenehno dograjujejo, saj postaja potreba po pretoku podatkov vse večja, prav zato pa najpomembnejšo vlogo igra kakovostna infrastruktura. Brez nje namreč lahko prihaja do neljubih izpadov podatkovnih centrov. Ste vedeli, da so se v zadnjih treh letih napake omrežij potrojile? Za skoraj tretjino izpadov podatkovnih centrov pa so krive prav napake omrežja.

Investicija na dolgi rok

Pri zmanjšanju teh težav veliko vlogo odigrajo rešitve podjetja Panduit, saj vedo, da je mrežna infrastruktura temelj komunikacijskih omrežij. Napake pri ožičenju so pogostejše, kot si mislimo, pogosto so vgrajeni kabli, ki niso nikoli preverjeni in podobno. Investicija v podatkovne centre je investicija na dolgi rok, zato je treba poskrbeti za kakovost. Kasnejše odpravljanje napak vas lahko drago stane.

Proizvajalec IT-infrastrukture Panduit ima več kot 5000 zaposlenih v 120 državah po vsem svetu. Z omenjenimi izzivi se ukvarja že več kot 60 let, njihove rešitve pa štejemo v sam vrh tovrstne industrije.

Tudi na forumu v Portorožu so njihove rešitve navdušile več kot 100 udeležencev iz 22 držav. Na forumu so bile na ogled inovacije na področju opreme za fizično infrastrukturo, pa primeri optičnih in bakrenih sistemov za strukturirano ožičenje ter programske opreme za nadzor podatkovnih centrov, komunikacijska omara z drsnimi vrati in inteligentne enote za razdelitev električne energije (iPDU-ji) …

Povzetek dogajanja na 2. Panduitovem forumu za partnerje iz Vzhodne Evrope v Portorožu si lahko ogledate V TEM VIDEU.

Želite izvedeti več?

Za več informacij o izdelkih in rešitvah podjejta Panduit se obrnite na podjetje EGAL, ki je ekskluzivni zastopnik podjetja Panduit v Sloveniji in na področju jugovzhodne Evrope. Od jeseni si bo po predhodni najavi v poslovnih prostorih podjetja EGAL na Litostrojski cesti 44c v Ljubljani mogoče ogledati demo show room s Panduitovimi rešitvami in proizvodi, ki so bili predstavljeni tudi na junijskem Panduitovem forumu.

Podjetje EGAL je na voljo na spletni povezavi http://www.egal-eu.com/index.php/sl/. Z njimi lahko stopite v stik tudi s klicem na telefonsko številko +386 (0) 5905 55 35 ali preko elektronske pošte na naslovu info@egal-eu.com.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem EGAL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri EGAL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem EGAL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Zlati partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več