Telefoni
18.08.2013 12:53
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poceni ZTE Open s Firefoxom na voljo tudi za Slovenijo

Cenovno ugodni pametni mobilni telefon ZTE Open z mobilnim operacijskim sistemom Firefox OS je preko britanskega spletnega portala eBay mogoče naročiti celo v Slovenijo. Za tržno nadvse zanimivo novost bomo skupaj s potnimi stroški odšteli zgolj preračunanih 82 evrov.
Cenovno ugoden mobilnik ZTE One je kot nalašč za manj zahtevne uporabnike in začetnike!
Cenovno ugoden mobilnik ZTE One je kot nalašč za manj zahtevne uporabnike in začetnike!

Podjetje ZTE je držalo pred kratkim dano obljubo, saj je preko spletne prodajalne eBay pričelo tržiti svoj cenovno ugodni pametni mobilni telefon z mobilnim operacijskim sistemom Firefox OS. Ker je mobilnik ZTE Open naprodaj na britanskem portalu eBay, ga lahko naročimo tudi v Slovenijo, pri čemer bomo za poštne stroške odšteli le preračunanih 12 evrov. Ker je mobilnik vrednoten na preračunanih 70 evrov, bomo zanj skupaj odšteli le 82 evrov. Novost je na voljo za naročilo s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/x95KdY.

Za dobrih 80 evrov bomo v roke prejeli pametni mobilni telefon, ki razpolaga s 3,5-palčnim (8,9-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 480 x 320 slikovnih točk (format HVGA), sistemskim pomnilnikom kapacitete 256 megabajtov, vgrajenim pomnilnikom s 512 megabajti prostora (pomnilniška kartica s štirimi gigabajti je priložena) in digitalnim fotoaparatom ločljivosti 3,2 milijona točk. Za navigacijo bo poskrbel kartografski sistem Nokia HERE, medtem je preostala mobilna programska oprema na voljo za prenos na spletnem portalu Firefox Marketplace.

Vas zanima več iz te teme?
ZTE telefoni

Prijavi napako v članku