Telefoni
10.01.2021 14:48
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poceni Redmi Note 9T tudi s podporo za 5G

Novi Xiaomi Redmi Note 9T 5G za malo denarja ponuja veliko.
Novi Xiaomi Redmi Note 9T 5G za malo denarja ponuja veliko.

Ko razmišljate o blagovni znamki Xiaomi, se ljubitelji pametnih telefonov takoj spomnite na priznane, a cenovno ugodne pametne telefone. Takšen je tudi njihov najnovejši pametni mobilni telefon, ki je opremljen s prodajno oznako Redmi Note 9T 5G. Gre za nadvse zanimivo mobilno napravo, ki bo konec januarja na voljo v evropskem prostoru za zgolj okoli 270 evrov. Opremljen bo s štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika in 64 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov.

Xiaomi Redmi Note 9T 5G temelji na osnovi mobilnega procesorja Dimensity 800U podjetja MediaTek, ki je opremljen z osmimi procesorskimi jedri, izdelanimi s pomočjo osem nanometrske tehnologije. Povezovanje v mobilna omrežja 5G bo sočasno omogočeno za dve kartici SIM, kar bo koristilo predvsem naprednejšim uporabnikom. Xiaomi ni pozabil na kakovosten zajem fotografij, saj so na voljo trije digitalni fotoaparati, pri čemer je glavna kamera opremljena s tipalom ločljivosti 48 milijonov slikovnih točk.

Piko na i pametnemu mobilnemu telefonu Xiaomi Redmi Note 9T 5G daje kakovosten zaslon DotDisplay s 16,6-centimetrsko oziroma 6,53-palčno diagonalo in ločljivostjo Full HD+. Slednjega pred poškodbami ščiti zaščitno steklo Gorilla Glass 5. Dovolj dolgo avtonomijo delovanja mu zagotavlja baterija zmogljivosti 5.000 miliamper ur, ki podpira tehnologijo hitrega polnjenja. Napredna tehnologija naj bi omogočila tudi, da bomo lahko baterijo tri leta polnili brez opazne izgube avtonomije.


Prijavi napako v članku