Telefoni
23.02.2021 08:06
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poceni Samsung Galaxy A02 končno na voljo v Evropi

Novi Samsung Galaxy A02 bo zagotovo prepričal mnoge!
Novi Samsung Galaxy A02 bo zagotovo prepričal mnoge!

Tokrat imamo odlično novico za vse, ki prisegate na kakovostne pametne mobilne telefone Samsung, a zanje niste pripravljeni odšteti veliko denarja. Južnokorejski gigant je namreč na evropski trg pripeljal pametni mobilni telefon Galaxy A02, za katerega je v prosti prodaji treba odšteti precej manj kot za preostale modele družine Galaxy. Poleg tega je novost na voljo v številnih zanimivih barvah, zato se bo brez težav prikupila tudi mladim in tistim, ki so že naveličani monotonih barv sodobnih pametnih mobilnih telefonov.

Čeprav je za pametni telefon Samsung Galaxy A02 treba odšteti le 159 evrov, bo ta za marsikaterega uporabnika povsem dovolj zmogljiv. Ta bo namreč opremljen z zaslonom s 16,5-centimetrsko oziroma 6,5-palčno diagonalo visoke ločljivosti, v zarezi pa najdemo spletno kamero ločljivosti 5 milijonov slikovnih točk. Tu je na voljo še štirijedrni procesor MediaTek MT6739, dva oziroma tri gigabajte sistemskega pomnilnika (odvisno od različice) in vgrajen pomnilnik z 32 gigabajti oziroma 64 gigabajti prostora. Slednjega bomo lahko razširili s pomočjo pomnilniške kartice microSD, in sicer do skupne kapacitete enega terabajta.

Dovolj dolgo avtonomijo delovanja pametnemu mobilnemu telefonu Samsung Galaxy A02 zagotavlja baterija kapacitete 5.000 miliamper ur. Za zajem fotografij ima novost na voljo dva fotoaparata, in sicer ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk in 2 milijona slikovnih točk. Tu najdemo še sistem za prepoznavo obraza ter podporo za tehnologije, 4G LTE, Wi-Fi in GPS. Na vgrajenem pomnilniku je nameščen mobilni operacijski sistem Android 10 s Samsungovim grafičnim vmesnikom One UI 2.0, ohišje pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy A02 pa je na voljo v črni, beli, modri in rdeči barvi, zato boste zagotovo našli tiste, ki vam bo ustrezal.


Prijavi napako v članku