Računalništvo, telefonija
06.01.2020 08:04
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Poceni Bluetooth slušalke za vse aktivne športnike

Vrhunske ušesne brezžične slušalke Bluedio T-elf 2 niso pretirano drage.
Vrhunske ušesne brezžične slušalke Bluedio T-elf 2 niso pretirano drage.

Ker vse brezžične slušalke ne zagotavljajo dovolj dobre kakovosti predvajanja glasbe med opravljanjem športnih aktivnosti, vas bodo zagotovo navdušile ušesne slušalke Bluedio T-elf 2, ki so naprodaj na spletni povezavi. Tu gre za brezžične ušesne slušalke, ki zagotavljajo vrhunsko predvajanje glasbe, hkrati pa so tudi odporne proti prahu in vodi. V novincu je pričakovano vgrajeno napredno napredno čipovje, ki omogoča hitrejše povezovanje z vsemi novejšimi mobilnimi napravami.

Brezžične ušesne slušalke Bluedio T-elf 2 so dovolj »pametne«, da same prepoznajo, kdaj niso v uporabi, zato temu ustrezno prilagodijo porabo električne energije. Proizvajalec zagotavlja, da bomo lahko napolnjene slušalke brez težav uporabljali do šest ur, s polnilno škatlico pa se lahko avtonomija delovanja poveča. Te slušalke na srečo niso predrage, vsaj če jih kupimo pri spletnem trgovcu na portalu Ebay.

Trgovec na spletni prodajalni Ebay namreč na spletni povezavi brezžične slušalke Bluedio T-elf 2 namreč ponuja za zgolj 15,49 evrov. Z nakupom pa nikar ne gre odlašati. Zaradi odlične cene namreč obstaja nevarnost, da bodo te hitro razprodane.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku