Računalništvo, telefonija
30.11.2012 16:12
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Po nasvete na prenovljeni forum Računalniških novic

Kam se obrniti, ko potrebujemo hitre in nezavajujoče informacije s področja računalništva? Na forum Računalniških novic, ki je bil te dni na željo naših "forumašev" deležen korenite prenove.
Zastavite vprašanje na prenovljenem računalniškem forumu RN!
Zastavite vprašanje na prenovljenem računalniškem forumu RN!

Vsi smo že kdaj »zakorakali« na katerega izmed spletnih forumov, ki so koristni predvsem, kadar iščemo konkretne nasvete ali pa želimo s svojimi izkušnjami pomagati somišljenikom. Forum Računalniških novic je eden takih, kjer se krešejo mnenja ter posredujejo odgovori in nasveti aktivnih računalniških forumašev. Vašim težavam bo priskočilo na pomoč zdaj že preko 175 tisoč članov, ki so skupaj pripravili že preko 730000 vprašanj in odgovorov.

In kaj je novega pri najnovejši različici foruma? Izboljšane optimizacije vsebin za spletne iskalnike bomo veseli vsi, saj bomo tudi preko spletnih brskalnikov prejeli relevantne odgovore na vprašanja in težave. Veliko je novih varnostnih mehanizmov, kot je denimo izboljšana Anti-Spam zaščita. Po novem je tudi preglednejši urejevalnik vsebine, integrirani pa so tudi VigLinki ter masovna pošta (Mandrill) in še bi lahko naštevali.

Sicer pa dovolj naštevanja izboljšav, hitro odklikajte na prenovljeni forum Računalniških novic ter zastavite vprašanje ali ponudite mnenje (www.racunalniske-novice/forum).

Seznam nekaterih najbolj obiskanih tem:


Prijavi napako v članku