Odklop od tehnologije
15.11.2022 17:04

Deli z drugimi:

Share

Po jesensko simpatijo in pravo ljubezen na ona-on.com

Poišči pravo ljubezen na največjem slovenskem spoznavnem servisu ona-on.com že v jeseni in z novo simpatijo skupaj uživajta v jesenskih zmenkih in v veselem decembru. Obišči ona-on.com in se prepusti ljubezenskim iskricam.
Foto: ona-on.com
Foto: ona-on.com

Izrezovanje buč v oktobru, novembrska družinska druženja, obiskovanje koncertov in festivalov s prijatelji in pravim partnerjem (če ga imamo). To je jesen.

Za tiste, ki boljše polovice še nimamo, pa je jesen čas, ko nas hladnejši dnevi spodbudijo, da se aktiviramo pri iskanju resne zveze. Prava simpatija za jesensko crkljanje sama od sebe ne bo potrkala na vrata, ne glede na to, kako lepa jesenska dekoracija jih krasi.

Hladnejši dnevi pomenijo več crkljanja

Zakaj si v jesenskem času bolj želimo nekoga ob sebi? Takrat pridejo hladnejši dnevi, ko si želimo več dotikov in bližine, če drugega ne, že zato, da se malce pogrejemo. 🙂 Ne le za namene vzdrževanja fizične toplote, crkljanje poskrbi tudi za naša čustva – ko nas zebe, si namreč želimo več čustvene topline in objemi nas čustveno “nahranijo”, pravijo strokovnjaki.

Iskalci resne zveze postanejo bolj aktivni

Jesen je začetek obdobja praznovanj in družinskih srečanj – od jesenskih rojstnih dni, praznikov vse do veselega decembra, božiča in novega leta. Takšna druženja na samske le še povečajo pritisk, da najdejo svojo boljšo polovico.

Zato so tisti, ki iščejo partnerja za resno zvezo, na spoznavnih servisih precej bolj aktivni v jeseni, kot v ostalih letnih časih. Več aktivnosti pripelje do več zmenkov in več možnosti, da spoznajo tistega pravega ali tisto pravo.

Več kot 28.000 parov je že pomahalo v slovo

Spoznaj Špelo in Aleša, Nalo in Jureta ter Ano in Klemna. Veš, kaj imajo skupnega? Rekli so si, da je čas za pravo ljubezen in se odločili, da bodo preizkusili ona-on.com. Njihove ljubezenske zgodbe so del več kot 28.000-ih, ki so se pričele prav na največjem slovenskem spoznavnem servisu ona-on.com.

Že imaš nekoga za gretje mrzlih nog? Si že našel/našla manjkajoči košček svoje ljubezenske sestavljankein to morda na ona-on.com? Pridružita se uspešnim zgodbam parov tudi vidva – delita svojo in prevzemita 6x darilo.

Ne ostani na “hladnem”!

🥶 Brrrrrr, mrzli dnevi so tukaj. Če še nimaš tiste posebne osebe, ki bo ogrela tvoje srce (in mrzle noge), pa si srečo že poskušal/a na ona-on.com, je zdaj pravi čas, da se vrneš. Naj jesensko vzdušje naredi svoje! Na ona-on.com vedno stremimo k izboljšavam in h kakovostni izkušnji, zato smo se odločili, da bomo v začetku naslednjega leta profile uporabnikov, ki portala že nekaj časa niso obiskali, zamrznili in skrili. Tako bodo na ona-on.com vidni le aktivni in posledično resni iskalci pravega partnerja in resnih zvez. Tvoje iskanje resne zveze bo lažje in bolj prijetno. Prijavi se in ne zamudi priložnosti.

Ne ostani na “hladnem”, pridi na ona-on.com, izkoristi jesensko vzdušje in spoznaj pravega partnerja. Jesen je konec koncev pravi čas za ljubezen. 🍂🧡


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem ona-on.com.
Vas zanima več iz te teme?
ona-on.com


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več