Telefoni
15.04.2014 18:13

Deli z drugimi:

Share

Plastika za nižjo ceno

Plastika za nižjo ceno
Plastika za nižjo ceno

Brez dvoma je v tem letu eno izmed najboljših presenečenj novi HTC One M8. Uporaba materialov in kvalitetna izdelava v kombinaciji z izjemnim oblikovanjem so prepričali številne kritike. Vendar pa pri HTC ne želijo pridobiti zgolj kupcev najboljših pametnih telefonov ampak tudi tiste, ki so bolj občutljivi na ceno.

Iz tega razloga so se pojavile prve informacije, da se pripravlja cenovno ugodnejša verzija HTC One M8. S tem sledijo strategiji Appla, ki je prav tako predstavil premium verzijo iPhone 5S in dostopnejšega 5C. Kljub temu pa obstaja bistvena razlika. Speficikacije plastične različice HTC One M8 bi naj bile popolnoma enake aluminijasti verziji One M8. Pri HTC ciljajo na kupce, ki bi se drugače odločili za Samsung Galaxy S5. Plastika pa omogoča nižjo ceno. Po prvih informacij bi ta naj znašala okrog 350 EUR, kar je približno polovico manj kot različica iz aluminija.


Prva predstavitev naj bi bila po informacijah načrtovana za naslednji mesec. Pri tem bo zanimivo spremljati kako se bodo odzvali kupci, zlasti tisti, ki bi se do tega trenutka odločili za prav tako pretežno iz plastike narejeni Galaxy S5. HTC One M8 v plastični izvedbi bo namreč po specifikacijah ponujal zelo podoben produkt Galaxy S5 vendar bo cenovno veliko ugodnejši.


Prijavi napako v članku