Računalništvo, telefonija
27.05.2020 12:05

Deli z drugimi:

Share

Pinterest vgrajen neposredno v Microsoftov brskalnik Edge?

Novi spletni brskalnik Microsoft Edge bo še bolj uporaben in zanimiv.
Novi spletni brskalnik Microsoft Edge bo še bolj uporaben in zanimiv.

Na začetku letošnjega leta so uporabniki operacijskega sistema Windows 10 prejeli končno različico spletnega brskalnika Edge s pogonom Chromium. Novost so dobro sprejeli, saj omogoča uvoz vseh nastavitev, gesel, zaznamkov, najbolj obiskanih strani in celo sinhronizacijo z vašim aktivnim računom za brskalnik Chrome. Microsoft je na nedavni konferenci Build za nameček objavil, da v njihov spletni brskalnik Edge prihaja veliko novih funkcij, ki nas bodo zagotovo razveselile.

Prenovljeni spletni brskalnik Microsoft Edge bo namreč prinesel novo možnost za sinhronizacijo (še vedno ni možnosti sinhronizacije zgodovine iskanja), izboljšano podporo naprednim spletnim aplikacijam in nov nabor orodij za strokovnjake oziroma napredne uporabnike. Zanimivo je tudi dejstvo, da so programerji podjetja Microsoft sprejeli odločitev, da v njihov novi spletni brskalnik Edge vključijo neposredno podporo za družbeno omrežje Pinterest. To deluje kot oglasna tabla, na katero uporabniki pripenjajo kreativne in zanimive slike. Potencial te, lahko bi rekli kar navidezne table, je prepoznalo že veliko uporabnikov, zato ta postaja vse bolj zanimiv.

Novi spletni brskalnik Microsoft Edge naj bi prinesel še vrsto drugih možnosti. Med njimi najdemo neposredno pošiljanje vsebine v spletni urejevalnik besedil Word ali urejevalnik preglednic Excel. Poleg tega nam bo novost prinesla še vrsto zanimivih varnostnih in funkcionalnih možnosti.


Prijavi napako v članku