Triki in nasveti
03.02.2012 16:01

Deli z drugimi:

Share

Kako s kretnjami upravljati glasbo na mobilniku Android?

Gumbi so preteklost!
Gumbi so preteklost!

Pametni mobilni telefoni Android so kot nalašč za predvajanje priljubljene glasbe. Mnogokrat pa se žal zgodi, da nimamo časa ali možnosti, da bi mobilnik prijeli v roke in poiskali želen komad oziroma vključili ali izključili predvajanje. Ker so vsi sodobni pametni mobilni telefoni opremljeni z raznovrstnimi senzorji, si tu lahko pomagamo s predvajalnikom glasbe, ki sliši na ime Sensor Music Player.

Da tu ne gre za običajen glasbeni predvajalnik, vidimo že po tem, da nam za prestavljanje med skladbami ni potrebno tipkati po na dotik občutljivem zaslonu. Za to zadošča le zamah roke pred mobilnkom. Ko se naveličamo poslušanja glasbe, držimo roko nad zaslonom za pol sekunde in predvajalnik se samodejno ustavi.

Glasbeni predvajalnik Sensor Music Player je kot nalašč tudi za trenutke, ko pametni mobilni telefon Android nosimo v žepu. S tem ko »zaklenjen« telefon »udarimo«, predstavimo na naslednjo pesem. Če imamo mobilnik na mizi, glasbo predstavimo tako, da močno udarimo po njej. Tu pridejo v poštev tudi tisti, ki prisegajo na klasične gumbe. Glasbeni predvajalnik Sensor Music Player še omogoča, da sami določimo, kateri senzor bo nadzoroval kateri ukaz.

Izjemno uporaben glasbeni predvajalnik Sensor Music Player je na voljo za prenos na spletnem naslovu http://goo.gl/sCxlF. Aplikacija je brezplačna in je sila enostavna za uporabo. Primer delovanja pa si lahko ogledamo na spletni povezavi http://goo.gl/LvzZy.


Prijavi napako v članku