Hi-fi sistemi
19.08.2014 21:15

Deli z drugimi:

Share

Philipsove brezžične zvočniške postaje za pretakanje glasbe

Prazna baterija na mobilnem telefonu s Philipsovimi brezžičnimi zvočniškimi postajami ni več ovira za uživanje v glasbi, saj naprave omogočajo hkratno pretakanje glasbe in polnjenje telefonov s sistemom Android, vsebine pa predvajajo tudi prek tehnologije Bluetooth.
Philipsove brezžične zvočniške postaje za pretakanje glasbe
Philipsove brezžične zvočniške postaje za pretakanje glasbe

Baterije na pametnih telefonih se nam navadno izpraznijo ravno takrat, ko to najmanj potrebujemo. S Philipsovimi zvočniškimi lahko hkrati polnimo svoj mobilni telefon in predvajamo glasbo. S priključkom FlexiDock zagotavljajo popolno prilagodljivost za vse telefone s sistemom Android, saj ga preprosto premikamo levo in desno oziroma ga zavrtimo glede na pozicijo priključka na telefonu. Prazna baterija tako ni več ovira za uživanje v glasbi.

Glasbo lahko predvajamo tudi brezžično preko tehnologije Bluetooth. Ta omogoča preprosto povezavo ne le s telefonom, ampak tudi z iPodom, iPadom, drugimi tabličnimi računalniki in prenosniki.

Modela postaj AS860 in AS360/12 vsebujeta izboljšan sistem Bluetooth®-aptX®, ki zaradi dobre povezave zagotavljata še bolj bogat, mogočen in čist zvok. Zvočniško postajo AS860 odlikuje tudi tehnologija NFC, ki omogoča še bolj preprosto povezovanje, saj jo lahko s poljubno napravo povežemo le z dotikom na označen prostor NFC. Prek izhoda USB pa lahko polnimo in predvajamo zvok tudi z drugih naprav.

Postaji delujeta tudi na izmenični tok ali baterijo, ki zdrži kar do 8 ur, zato sta primerni za zabave in piknike, kadar jih želimo popestriti z glasbo.

Manjši model zvočniške postaje AS130, prav tako s tehnologijo Bluetooth, pa odlikuje še ura z jasnim prikazom časa. Postaja je zato idealna za uporabo na nočni omarici. Tako se lahko prebudimo ob najljubši skladbi in napolnjenem telefonu.

Modeli Philipsovih zvočniških postaj so na voljo po priporočenih maloprodajnih cenah AS130/12: 79,99 EUR; AS360/12: 129,99 EUR in AS860/12: 179,99 EUR.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Diamantni partner

ISF TEAM d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
ISF Team poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več