Računalništvo, telefonija
18.07.2018 12:52

Deli z drugimi:

Share

Philips predstavlja novi 27-palčni ukrivljeni monitor

Philips predstavlja monitor 278E9, ki z elegantno obliko in izjemno kakovostjo slike, v ultra-tankem okvirju ponuja ukrivljen 27-palčni Ultra-Wide Color zaslon Full HD, ki zagotavlja realistične vizuale in široke kote gledanja.
Philips predstavlja novi 27-palčni ukrivljeni monitor
Philips predstavlja novi 27-palčni ukrivljeni monitor

Philips, predstavlja monitor 278E9, najnovejšo pridobitev v liniji E9 monitorjev. Z elegantno obliko in izjemno kakovostjo slike, po kateri je linija E9 poznana, model 278E9 v ultra-tankem okvirju ponuja ukrivljen 27-palčni Ultra-Wide Color zaslon polne visoke ločljivosti, ki zagotavlja realistične vizuale in široke kote gledanja, ter dodatne funkcije, kot so AMD FreeSync podpora za gladko in bolj impresivno uporabniško izkušnjo.

Več barvitosti

Novi Philipsov monitor je opremljen s 27-palčnim Ultra Wide-Color LCD zaslonom in širšim naborom barv od svojih predhodnikov, zaradi česar prikazuje živahnejšo sliko in ustvarja naravnejše zelene, živahnejše rdeče in globlje modre odtenke. Poleg tega izboljšana ločljivost Full HD 1920 x 1080 pik (16:9) zagotavlja odlično kakovost slike z jasnimi podrobnostmi, večjo svetlostjo, močnejšim kontrastom in realističnimi barvami. Novi model 278E9 ponuja tudi vrsto dodatnih funkcij za večje udobje ogleda. Tehnologija Flicker-Free uravnava svetlost in zmanjšuje utripanje zaslona, medtem ko način Philips LowBlue uporablja pametno programsko opremo za zmanjšanje škodljivih kratkovalovnih žarkov modre svetlobe. Dodatno način EasyRead zagotavlja izkušnjo branja kot na papirju, SmartImage stalno analizira na zaslonu prikazano vsebino in zagotavlja optimalno kakovost prikaza, SmartContrast pa prinaša globje črne odtenke.

Bolj impresivno doživetje

Monitor 278E9 se ponaša z ukrivljenim VA zaslonom z radijem ukrivljenosti 1800R za popolno izkušnjo gledanja. Tehnologija Philips VA LED uporablja napredne pristope navpične poravnave, kar rezultira v izjemnem statičnem kontrastnem razmerju za svetle in živahne slike, medtem ko optimizirani nadzor pikslov zagotavlja široke kote gledanja do 178 stopinj. Urejanje slik, brskanje po spletu, gledanje filmov in grafično delo tako postane veliko bolj zabavno kot kdajkoli prej. Z dodano tehnologijo AMD FreeSync in vgrajenimi stereo zvočniki novi monitor zagotavlja edinstveno in gladko uporabniško izkušnjo.

Bolj eleganten

Philips 278E9 je tanjši in elegantnejši kot kdaj koli prej. Njegova vrhunska zasnova ima tri-stranski ultra-tanek okvir za gladek in brezhiben videz, minimalno distrakcijo in maksimalno območje gledanja. Na voljo je v sijajni črni barvi z elegantno brušenim kovinskim stojalom, ki se lahko nagne -5°/20°, opremljen pa je tudi z VESA podporo za še bolj praktično uporabo.

Več možnosti povezovanja

Opremljen z univerzalno digitalno povezljivostjo, monitor 278E9 vključuje potrebno strojno opremo za sprejem vhodov VGA in HDMI za visoko-kakovosten digitalni prenos video in avdio vsebin iz računalnika ali katerega koli drugega AV vira. Za še večje udobje in boljšo povezljivost je opremljen tudi s priključkom DisplayPort za svetlobno-hitro osveževanje slike, kot tudi ločeno sinhronizacijo in sinhronizacijo na zelenem vhodu.

Novi monitor Philips 278E9 bo na voljo po priporočeni prodajni ceni 229 €.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku