Strojna oprema
04.07.2008 09:33
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Philips PhotoFrame

Philipsovi digitalni okvirji elegantnih oblik PhotoFrame prikazujejo fotografije na zaslonu visoke ločljivosti, kar ustvari digitalne barve primerljive kakovosti kot profesionalno natisnjene fotografije.

S preprostim sistemom upravljanja fotografij lahko na PhotoFrame shranimo fotografije neposredno iz spominskih kartic številnih formatov (Compact Flash (CFTM), Secure Digital (SDTM, vključno z najnovejšim formatom SDHC), Multimedia Card (MMCM), Memory Stick (MSTM), Memory Stick Duo in Pro Duo (preko vmesnika), Micro Secure Digital (MSD – preko vmesnika) in xD card) ali s pomočjo USB povezave z računalnikom.

Računalniški program PhotoManager poskrbi za udoben način prenosa in urejanja albuma fotografij neposredno iz računalnika. Na 10-palčne modele Philips PhotoFrame je v notranji spomin možno naložiti do 1.000 digitalnih fotografij.

S fotografijami lahko upravljate tudi neposredno s pomočjo gumbov na okvirju, kar omogoča preprosto upravljanje s fotografijami, naloženimi v Philips PhotoFrame. S programom SmartAlbum lahko ustvarjamo in upravljamo albume fotografij ter jim dodajamo privlačne učinke prehodov med slikami brez računalniškega vmesnika. Slideshow Manager vsebuje številne učinke pri istočasnem prikazu več podob na zaslonu. Funkcija Auto Orientation pa skrbi za takojšnjo postavitev datotek v pravi položaj (vertikalno in horizontalno).

Nekatere modele Philipsovih digitalnih okvirjev za fotografije napaja integrirana baterija, ki jo lahko polnimo, kar zagotavlja, da jih lahko razstavimo na policah ali jih damo v roke prijateljem in družini.

Priporočene maloprodajne cene novih 7 in 10-palčnih modelov Philips PhotoFrame digitalnih okvirjev za fotografije:

7FF3FPB 99

7FF2FPAS 119

8FF3FPB/FPW 149

10FF2M4/CWO/CMI 249


Prijavi napako v članku