Računalništvo, telefonija
27.05.2018 09:52

Deli z drugimi:

Share

PayPal za plačevanje v Googlovem ekosistemu!

PayPal odslej zagotavlja enostavnejše in hitrejše plačevanje v priljubljenih storitvah, kot so Google Play, YouTube in Gmail.
PayPal odslej zagotavlja enostavnejše in hitrejše plačevanje v priljubljenih storitvah, kot so Google Play, YouTube in Gmail.

Podjetje PayPal že dalj časa ponuja izjemno priljubljeno istoimensko storitev, namenjeno spletnemu plačevanju blaga in storitev. Sistem spletnih plačil PayPal je slovenskim uporabnikom spleta na voljo že od leta 2005, njegova priljubljenost med uporabniki pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android pa iz dneva v dan narašča. To je tudi eden izmed ključnih razlogov, zakaj je podjetje PayPal začelo tesno sodelovati s podjetjem Google z namenom zagotovitve enostavnega in hitrega plačevanja v priljubljenih storitvah, kot so Google Play, YouTube in Gmail.

Če boste vaš račun PayPal dodali vašemu uporabniškemu račun Google Play, bo ta samodejno postal na voljo kot možnost za plačevanje v vseh ostalih Googlovih storitvah, ki sprejemajo plačevanje, vključno s portalom Google Store. Čeprav to za nekatere uporabnike predstavlja nova storitev podjetji PayPal in Google dodaten poseg v zasebnost, so skrbi po mnenju strokovnjakov povsem odveč. Če smo se prijavili v uporabniški račun PayPal na mobilnih napravah Android smo se prijavili z namenom plačevanja, nova možnost pa omogoča le uporabo priljubljenega plačilnega sistema z nekaj manj koraki.


Prijavi napako v članku