02.03.2011 15:28

Deli z drugimi:

Share

Paul Rooke bo novi predsednik uprave družbe Lexmark

Lexmark z zelo uspešnim poslovnim letom
Lexmark z zelo uspešnim poslovnim letom

“Člani uprave verjamemo, da ima Paul Rooke vse potrebno tehnično znanje ter upravljavske izkušnje za uspešno vodenje družbe. Prepričani smo, da bo združena funkcija predsednika uprave ter izvršnega direktorja družbe koristila tako vlagateljem, strankam kot zaposlenim,” je povedal začasni direktor družbe Lexmark Jean-Paul L. Montupet.

Uprava družbe Lexmark je v direktorico in članico uprave družbe povišala tudi Sandro L. Helton, ki je bila med leti 1998 in 2006 finančna direktorica družbe Telephone and Data Systems, Inc. (TDS), pred prihodom k Lexmarku pa je delovala kot članica uprave družbe Covance Inc.

“Veseli nas, da se bo gospa Helton pridružila upravi družbe. Njene izkušnje s področja upravljanja globalnega poslovanja in svetovanja bodo družbi le koristile,” je dodal Montupet.

Dodatno se bo od mesta v upravi konec aprila ločila Teresa Beck, ki je bila njena članica od leta 2000, in se upokojila.

“Paulu in Teresi bi se rad zahvalil za vsa leta predanega dela in neprecenljiv prispevek družbi. Skupaj z ostalimi člani uprave sta postavila temelje Lexmarkovega uspeha,” se je od odhajajočih sodelavcev poslovil Montupet. Upravo družbe Lexmark bo tako v prihodnje sestavljalo 11 direktorjev.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri ALTERNA INTERTRADE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku